Cine o consolează pe Lidia Buble după ce s-a despărţit de Răzvan Simion. Imaginile au fost făcute publice

Lidia Buble şi Răzvan Simion şi-au spus adio după cinci ani de relaţie. Vedeta nu trece printr-o perioadă foarte bună, asta se observă din postările pe care le face pe reţelele de socializare. Pentru a rămâne singură, cântăreaţa locuieşte cu una dintre surorile ei mai mici, la care ţine foarte mult.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 09:26

Recent, a venit şi mama ei la Bucureşti, pentru a mai petrece timp cu fiica ei şi să o ajute să treacă mai repede peste despărţire. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe îndrăgita cântăreață în fața unui salon de înfrumusețare, acolo unde a mers pentru a-și ”recupera” mama. 

Lidia Buble, prinsă cu minciuna! Adevărul despre relaţia cu Răzvan Simion

După ce s-a întâlnit cu mama ei, despre care presupunem că, în această perioadă, a decis să vină în București tocmai pentru a-și consola fiica după surprinzătoarea despărțire de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a îndreptat spre Corbeanca.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi după despărţirea de Răzvan Simion

Lidia Buble şi Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Prezentatorul a fost cel care a făcut public anunţul despărţirii, iar vedeta nu a dorit să comenteze în niciun fel. Chiar dacă pozează şi se filmeză în ipostaze, unde pare extrem de fericită, se pare că artista suferă foarte mult.

Zilele trecute, Lidia s-a arătat extrem de emoționată pe Instagram, iar asta pentru că, susține ea, se simte foarte bine acasă, mai cu seamă că a sărbătorit-o și pe mama ei, a cărei zi de naștere a fost recent. În timp ce povestea fanilor săi ce face acasă, cântăreața nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Lidia Buble A RĂBUFNIT după despărţirea de Răzvan Simion. Pe cine şi-a vărsat NERVII

E prea drăguț la mine acasă. Cât îmi place.. de nu mai pot. Doamne, aici aș rămâne, e foarte fain. Mă bucur atât de mult că am venit. Este oare iertare pentru tot ce-am făcut. Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta”, a spus Lidia Buble, printre lacrimi, pe Instagram.