Cine sunt cei doi „băieţi de la Eforie” care au devenit virali cu melodia „Isoleta”?! Parodiile lor au milioane de vizualizări

Au devenit virali atât pe Youtube cât şi pe Tik Tok cu melodia "Izoleta", fiind un pamflet despre pandemia de coronavirus. Ion Catalin Eforie şi prietenul său, numit Pely, sunt de departe cei mai cunoscuţi băieţi de pe Internet în aceste vremuri. 

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 15:08

Ion Catalin Eforie este un cântăreţ de manele, iar împreună cu prietenul său Pely, a creat o serie de melodii numite „Izoleta” pentru a transforma perioada de carantină într-una mai puţin plictisitoare. 

În urmă cu două săptămâni, Ion Eforie a postat un videoclip pe canalul său de Youtube cu primul imn al Coronavirusului. În versuri el dă un sfat oamenilor: „Nu ies la plimbare // C-am recomandare // De la ştiri să stau închis pân` ce Covid dispare”. 

Imediat după ce acest videoclip a devenit viral, cei doi bărbaţi au continuat o serie de melodii menite să amuze cetăţenii români, dar şi să le ofere un sfat cu privire la pandemie. 

Melodiile lor conţin un mesaj social prin care îi îndeamnă pe oameni să stea în casă şi să se protejeze. Ion şi Pely au dus o campanie aproape la fel de eficientă ca cea a autorităţilor într-un mediu în care ordonanţele militare n-ar fi ajuns altfel, la adolescenţi şi copii. 

Cătălin Ion, este handbalist de performanță. Este legitimat la clubul CS Medgidia, din Liga a 2-a, și evoluează pe postul de pivot. Dar poate deveni oricând și cântăreț de muzică de petrecere dacă ținem cont de strofele pe care le-a compus, ce-i drept în tandem cu colegul său, Alexandru Enea, zis și Pely, de meserie sudor, la rândul lui la fel de talentat.

Ion şi Pely au ajuns la „Izoleta 4”, iar fanii deja le cer să scoată un album, poate aşa le mai trece şi lor plictiseala din izolare. „Toate ca toate, DAR ALBUMUL IZOLETA CÂND ÎL SCOATEȚI?”, a fost unul din comentariile celor doi. 

Videoclipurile lor au sute de mii de vizualizări pe toate platformele, iar melodiile lor sunt folosite ca sunete pentru TikTok-uri şi distribuite pe reţelele sociale. 

Pe Facebook, Cătălin Ion este urmărit de aproape 12 mii de persoane, în timp ce Alexandru Enea se laudă cu „doar” 3.300 de prieteni. Cei doi au filmat videoclipurile la Eforie, acolo unde handbalistul locuiește. 

Totul a fost spontan, nu a fost nimic programat, s-a pornit de la o chestie minoră. Am făcut despre izoletă pentru că am stat vreo trei zile pe la televizor și m-au înnebunit psihic. M-am dus la Alex și i-am spus că e cam groasă cu corona asta. Și i-am zis, în glumă, cum ar fi să văd că-l iau ăștia cu izoleta. Mi-a răspuns sincer: «Băi, orice, dar nu cu izoleta, că-s claustrofob, mai bine mă împuști în cap». Și de acolo ne-a luat râsul și am început hai cu izoleta, cu brânză feta, el atunci făcea cartofi…”, a declarat Cătăţin Ion pentru cancan.ro.