Cine sunt marii finaliști de la „Te cunosc de undeva”. Cele patru echipe care se duelează pentru trofeu

Marea finală de la „Te cunosc de undeva” se apropie. Doar patru echipe s-au calificat în ultima etapă, după o ediție tensionată.

20 iun. 2023, 10:38
Cine sunt marii finaliști de la „Te cunosc de undeva”. Cele patru echipe care se duelează pentru trofeu
Marii finaliști de la „Te cunosc de undeva”

Care sunt cele patru echipe care au trecut în marea finală de la „Te cunosc de undeva”. Concurenții și-au aflat pozițiile în clasament și sunt gata de etapa decisivă.

Prima echipa care a obținut in loc în finală este cea formată din Emilian și WRS, urmați de Nicole Cherry și Juno, CRBL și Radu Țibulcă, dar și Adda și Radu Bucălae.

Citește și: Adriana Trandafir dezvăluie detalii din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”: „Din fața televizorului se vede într-un fel. Poate fi un blestem”

Adda și Radu Bucălae i-au dat pe spate pe jurații de la „Te cunosc de undeva”, care au apreciat evoluția lor de la o ediție la alta. Cei doi au impresionat prin interpretarea unei piese celebre a lui Stromae. Ozana Barabancea a subliniat profunzimea momentului, versurile piesei vorbind despre relația dintre un tată și fiu.

„Știu povestea. Mie mi-a venit să plâng când am tradus textul și subiectul este atât de puternic, dintre fiu și tată, ce mi-ați făcut. Există o legătură și o nevoie a fiecărui copil să stea cu tatăl, indiferent sub ce formă. Este incredibil cum ați pus în scenă acest moment, atât de incredibil, atât de expresivi toți trei, toți membri baletului. Felicitări și scenografiei.

Citește și: Alina Pușcaș, prezentatoarea „Te cunosc de undeva” pusă la pat de o problemă de sănătate. Iată despre ce e vorba

Voi doi ați performat la potențial maxim. Tu, Radu, ai fost atât de credibil și muzical și vizual. Piesa asta te copleșește doar dacă o auzi, nu trebuie să o vezi. Dar văzând-o și explicându-ți fiecare vers în parte, interpretând fiecare vers în parte, numai părinte să nu fi”, a spus Ozana Barabancea, despre momentul celor doi, potrivit antenastars.ro.