Cine sunt marii semifinaliști de la Survivor România 2023. Aventura din Dominicană se apropie de sfârșit

Marea finală Survivor România se va disputa pe data de 24 mai. S-a aflat cine pleacă acasă și cine merge mai departe spre semifinală.

22 mai 2023, 08:41
Cine sunt marii semifinaliști de la Survivor România 2023. Aventura din Dominicană se apropie de sfârșit
Cine sunt semifinaliștii de la Survivor România

S-a aflat cine este următorul concurent care va fi eliminat de  la Survivor România. Potrivit contului de Instagram Viperele Vesele, acolo unde au fost anunțate toate eliminările și detaliile de culise ale concursului, cea care pleacă acasă este Alexandra Porkolab.

Alexandra Porkola este foarte apreciară de fanii emisiunii, iar de-a lungul competiției s-a făcut remarcată prin strategiile ei, dar și prin modul  de a-i face pe alții așa cum considera ea că este mai bine.

Aceasta a primit amuleta salvatoare de la Andreea Moromoete, dar nu a folosit-o în cel mai bun mod. Așadar, lupta finală se va da între Andrei Krișan, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan și Dan Ursa. Favoritul este Dan Ursa, urmat de Carmen Grebenișan. Pe al treilea loc se află Andrei Krișan, iar pe ultimul loc este Alexandra Ciomag.

Citește și: Câţi bani a câştigat Ştefania Stănilă la Survivor România 2023. A stat 20 de săptămâni în concurs

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că  ALEXANDRA PORKOLAB va fi următoarea concurentă ELIMINATĂ de la Survivor România 2023! Astfel, în semifinala emisiunii ajung Alexandra Ciomag, Krisan, Carmen și Dan Ursa”, au scris Viperele Vesele.

Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor România

Alexandra Porkolab este din Brașov, iubește handbalul și drumețiile pe munte. Este mama unei fetițe, dar ea și tatăl copilului nu mai formează un cuplu.

„Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile în amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită, dar m-am simțit capabilă. Capabilă să înfrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil langă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Citește și: Pe ce cheltuie Kamara banii câștigați la Survivor România. „Mie îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră, nu mă interesează”

Am avut curaj să pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți și nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica în vreun fel cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu inseamnă că te transformi din zână in slugă. Inseamnă doar o perioadă în care proiectele profesionale, obiectivele, complimentele și aplauzele la adresa ta, nu mai primesc bife.

Este o perioadă în care îți lași ego-ul să se odihnească. Și ce frumos este, când vine timpul să îți reincepi proiectele, stiind că acasă te așteaptă un univers plin de veselie și iubire. Sunt înconjurată de atât de multe femei frumoase și de succes dar fară curaj și intoxicate de opiniile proaspetelor mămici, care nu coboară din top 3 mondial la categoria „vai, ce greu e!”, a scris Alexandra, despre nașterea fetiței ei, Antonia, potrivit click.ro.