Ciolacu desfiinţează rectificarea bugetară. „O rectificare a răzbunării faţă de popor. S-a vizat doar asigurarea luxului prezidenţial”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat vineri că rectificarea bugetară anunţată de Guvern nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale țării deoarece e "făcută în bătaie de joc". Preşedintele Camerei Deputaţilor acuză Puterea că face tăieri de venituri pe care le prezintă drept "cele mai mari creşteri".

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 10:11
Ciolacu desfiinţează rectificarea bugetară. „O rectificare a răzbunării faţă de popor. S-a vizat doar asigurarea luxului prezidenţial”

„O rectificare a răzbunării față de popor! O rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale țării, făcută în bătaie de joc și în disprețul realității!

Tăierile de venituri, anunțate de Putere drept ”cele mai mari creșteri” nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar ele sfidează realitatea dată de explozia prețurilor și de scăderea nivelului de trai”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Orban avertizează că deficitul bugetar va creşte din cauza crizei COVID. „Va fi în jur de 8,5 – 8,6. Va fi dintre cele mai mici din UE”

„O rectificare bugetară prin care Puterea și-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale și dovada clară a bătăii de joc față de viitorul României. Bani doar de rapt și de racolat! Nu investiții, nu sprijin pentru agricultura românească afectată de secetă sau pentru economia națională pusă pe butuci de măsuri aberante”, a menţionat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Mai mult, Marcel Ciolacu susţine că scopul rectificării a fost „doar asigurarea luxului prezidenţial”.

„O rectificare prin care s-a vizat doar asigurarea luxului prezidențial, prin care s-au premiat serviciile și s-au penalizat instituțiile care și-au permis să controleze tunurile date sub pretextul pandemiei.

O rectificare pe care, vă asigur, o vom corecta în Parlament”, a conchis Ciolacu.

Guvernul adoptă azi rectificarea bugetară şi prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. Priorităţile de pe ordinea de zi


loading...