Ciolacu îl desființează pe Piedone: „Nu are anvergura pentru a fi primar general al Capitalei. După ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă? Niciunul”

Marcel Ciolacu l-a desființat pe Cristian Popescu Piedone. Liderul PSD spune că e un primar bun de sector, dar în niciun caz nu are anvergura de a fi primar general al Capitalei.

09 apr. 2024, 19:04
Ciolacu îl desființează pe Piedone: „Nu are anvergura pentru a fi primar general al Capitalei. După ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă? Niciunul”

Marcel Ciolacu spune că-l cunoaște de ani de zile pe Piedone și că e un om pe care îl respectă, dar că nu e sub nicio formă potrivit pentru a ocupa funcția de primar general al Capitalei.

Citește și Marcel Ciolacu, despre Clotilde Armand: „Eu ştiu că e trimisă şi-n judecată. Acum justiţia e părtinitoare? N-aţi mai văzut filmul ăsta?”

„Domnul Piedone este un cunoscut de-al meu, ne cunoaștem cred că de 30 de ani, e un om pe care îl respect, un primar bun de sector, un om pe care îl putem considera o victimă pentru că avem două decizii contradictorii ale unor magistrați, dar cu tot respectul pentru domnia sa nu are nicio anvergură pentru a fi primar general al Capitalei. Îmi pun întrebarea: dupa ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă? Niciunul. Cu alte cuvinte, e o iluzie fondată pe un fond distractiv, pe o prezență cum ne place la toți pe TikTok, mai ales tineretului, dar fondul de fapt nu există”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și Marcel Ciolacu afirmă că veniturile românilor au crescut mai mult decât au crescut prețurile: „E pentru prima oară când suntem pe plus”

În schimb, Ciolacu i-a luat apărarea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției PSD-PNL la primăria Capitalei, acuzat de incompatibilitate.

„Cătălin Cârstoiu este și bogat. Implicarea și atașamentul față de oameni trebuie să îl aveți pentru că ați ales o meserie nobilă. Nu poți să fii medic dacă nu ești un om preocupat de nevoile și suferințele oamenilor. Nu cred că merge la primărie să se îmbogățească, tocmai au arătat alții că sunteți un om bogat.

Nu am înțeles-o nici pe aceea cu incompatibilitatea, că soția este șefa de secție și dumneavoastră director. De obicei medicii se căsătoresc la facultate, cu colegii din grupă, că nu au timp de socializare, învață câte 12 ore pe zi. Și fiul meu s-a căsătorit tot cu o colegă de grupă.

Le spun celor din opoziție că nu toți medicii din opoziție sunt șpăgari, așa cum a spus domnul Drulă, dar te rog să îi recomanzi copilului meu să nu profeseze în același spital cu soția, că s-ar putea să facă pușcărie. Oamenii mici fac atacuri care nu au niciun fundament, fără să țină cont de munca unei familii, de respectul acordat de societate.

Normal, în campanie electorală, găsesc astfel de lucruri. Eu îmi cer scuze dacă v-ați supărat, cred că prioritățile oamenilor, a bucureștenilor, ale României trebuie să fie primele la care ne gândim. În viață luăm și decizii pe care în altă conjunctură nu le-am lua. Eu îți promit că voi fi alături de tine”, a spus Marcel Ciolacu.