Ciprian Pian, în drum spre arest: „Sunt filmări, sunt tare, mă duc la puşcărie”

Doi dintre liderii clanului Duduianu, Gratian si Ciprian, au fost retinuti pentru 24 de ore. Fratii lui Emi Pian sunt supectati de tentativă de omor si vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventivă. La audieri, interlopii din Clanul Duduianu au respectat legea tăcerii. Rudele lui Emi Pian au făcut scandal la audieri si l-au blestemat pe presupusul ucigas.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 13:43
Ciprian Pian, în drum spre arest: „Sunt filmări, sunt tare, mă duc la puşcărie”

Ciprian Pian a PRIMIT ORDONANȚĂ DE RETINERE pentru tentativă de omor. El a fost primul care a ajuns la audieri, flancat de mascații trupelor speciale. „N-am avut nicio sabie, sunt filmări, nu am dat cu nimic, da sunt tare, ma duc la puscarie”, a declarat acesta la ieşire.

Avocata celor doi a susţinut că aceştia s-au prevalat de dreptul la tăcere şi nu au făcut declaraţii în faţa criminaliştilor. 

Informaţii noi în cazul uciderii „Regelui Pian”. Criminalul Richard ar fi fost şi el tăiat cu săbii şi topoare 

Polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au descins, în forță, la adresele mai multor membri și aproiați ai clanului Pian.

Anchetatorii au căutat, la adresele respective, atât armele albe folosite în timpul scandalului cât și hainele purtate de agresori în noaptea cu pricina. 

Frații lui Emi Pian, Ciprian și Grațian, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Asta pentru că bărbatul care i-a dat lui Emi Pian lovitura fatală a fost tăiat extrem de grav pe spate.

„S-a dispus măsura reținerrii pentru 24 de ore, cu propunere de e arestare preventivă către Tribunalul București. Cei doi și-au menținul dretul la tăcere. Nu au făcut declarații. Nu se simt vinovați. Le-au fost respectate toate drepturile și libertățile cetățenești. La momentul de față nu se simt nemulțumiți. Clienții mei nu au avut obiecte tăietor cu care să provoace leziuni victimei”, a explicat avoocata Duduienilor.

Fratele lui Emi Pian, Elvis Pian, a recunoscut că a discutat cu șefii din Poliția Română, care s-au deplasat personal să negocieze cu liderii clanului Duduianu cum să fie organizat priveghiul celebrului interlop ucis la barbut. Elvis Pian a explicat că a discutat cu mai mari din poliție, care s-au legitimat, însă nu le-a reținut numele. Ce i-a confirmat că aceștia aveau funcții de conducere? Faptul că aceștia nu purtau uniforme.

Citeşte şi: Familia Duduianu, negocieri cu şefii Poliţiei pentru parastasul lui Emi Pian. „Am promis în faţa legii, anunţăm rudele să nu mai vină”

 

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentantivă de omor, după ce l-ar fi lovit, cu picioarele şi cu diverse obiecte, pe bărbatul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian. Doi dintre cei reţinuţi sunt fraţi ai lui Emi Pian.

 

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au transmis că, în dosarul privind evenimentele din 4 august 2020 din Sectorul 6, procurorii au dispus extinderea cercetărilor şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii D.V., D.L. şi D.I.G., pentru tentativă de omor.

”La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa”, au arătat procurorii.

Totodată, cei trei inculpaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

”Menţionăm faptul că numitul G.E.R. este cercetat în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în stare de arest preventiv”, au precizat procurorii.

Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru 24 de ore. Graţian şi Ciprian Duduianu, acuzaţi de tentativă de omor

Poliţiştii din Capitală au făcut, miercuri, mai multe percheziţii la persoane implicate în scandalul în care a murit Emi Pian. Una dintre descinderi a avut loc chiar la locuinţa acestuia.

”În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B. Activităţile din cursul dimineţii de miercuri au fost efectuate cu sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti.

Emi Pian a murit în urma unei bătăi între clanuri, care a avut loc în Sectorul 6, iar principalul suspect a fost arestat.

 În urmă cu doar câteva luni, într-un live pe Facebook, mai mulţi lideri interlopi transmiteau Duduienilor să renunţe la ideea de a-şi lărgi raza de acţiune.

Au fost mesaje spuse apăsat, pe ton de ultimatum şi care s-au referit clar la vărsarea de sânge în cazul în care teritoriile erau invadate de Duduieni.

Nat, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, apare în respectiva înregistrare audio-video şi lansează la rândul lor ameninţări în direcţia clanului Duduianu.

Pentru a fi şi mai convingător, cel al cărui nume real este Remus Mincă a transmis că oamenii lui erau dispuşi să meargă şi la închisoare pentru a-şi apăra teritoriile.

Alţi lideri le-au transmis Duduienilor să renunţe la ideea de a se infiltra în zonele lor de influenţă prin cumpărarea unor imobile.

Printre cei vizați se număra și Emi Pian, care avea cartierul general în Pantelimon, dar îşi extinsese zona de influență şi în Rahova.

În cele din urmă acesta n-a ţinut cont de avertismentele macabre şi a fost înjunghiat mortal chiar în Giulești, cartier în care avea interdicţie.

„Suntem și noi strânși aici, cum am mai anunțat mai devreme: Chiajna, Dragomirești, Chitila, Rudeni, 1 Mai, Chibrit. Suntem toți stânși aici, vere, pentru o situație, o parte mică… Și zic să încep discuția că deja sunt 200 de persoane pe live.

Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit. Fiecare ne-am luat cartierul nostru. Ne-am luat câte un cartier.