Ciprian Marica a ajuns de râsul internetului: „Tu şi Borcea ce mai ţineţi natalitatea din România”

Ciprian Marica a avut o aventură, în 2019, cu Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz, Florin Muntean, şi fina lui Rareş Bogdan. Cei doi au fost surprinşi chiar de soţul încornorat, într-o cameră din Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Ana Muntean, 31 de ani, este mămica a doi copii, în timp ce Ciprian Marica, 34 de ani, are şi el tot doi copii din relaţia oficializată cu Ioana Marcu.

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 09:04

CIPRIAN MARICA este vedeta acestor zile pe reţelele dee socializare. Reacţiile după dezvăluirile de miercuri nu au întârziat să apară, iar internetul s-a umplut de „caterinci” la adresa fostului atacant al naţionalei. La postările sale de pe Facebook au apărut sute de comentarii în care acesta este ironizat, căci, la ce se pricep cel mai bine românii, dacă nu la băşcălie? 

„Un atacant adevarat. Si retras din activitate marcheaza”, „Cand ai fost la cluj se vede ca ai dat totul pe teren, chiar si tricoul de pe tine”, „Are gol dat în deplasare, pleacă favorit acasa, în fata suporterilor”, „Sper ca proiectul sa dea roade” şi „Tu si Borcea ce mai tineti natalitatea din Romania” sunt doar câteva dintre comentariile la ultima postare a lui Ciprian.

Facebook s-a umplut şi de memeuri şi edituri video făcute de utilizatorii români pe aceeaşi temă.

  • Ciprian, în caz că trebuie să recucerim Ardealul, te facem conducătorul nostru suprem, că știi să ocupi teritorii ostile!
  • Doi pe un Cartonaș”. Bravo, Ciprian!
  • În orice caz, golul de la Grand Hotel din Cluj va rămâne probabil cel mai faimos din toată cariera. Hai, România! Luptăm pentru tricolor!
  • La retur nu deschide ușa!
  • Se aud zvonuri că la Cluj se va construi un stadion nou, care se va numi Maricana!
  • Legenda spune că ai ramas fără „prieteni de familie „.
  • Cipriene, un film bun văzut recent? – „Stiu ce ai făcut astă vară”
  • Putem spune că nu ai aruncat prosopul!
  • Dupa 4 ore de bombardament la Cluj, Ciprian reușește să recâștige Ardealul! Un adevărat patriot!
  • Legenda spune că la final și-au dat mâna și au făcut schimb de tricouri.
  • Să vezi antrenament ce te așteaptă acasă cu nevastă-ta! Direct cantonament. Păi dai tu șoimul din vârf de munte pe vrabia din curte…
  • Reinventăm Procesul Etapei cu Ovidiu Ianițoia?
  • Cu un an înainte de pandemie… Dacă vă prindea pandemia în faptă , cele 4 ore se transformau în luni sau ani!
  • Băiatul ăsta trebuie convocat de urgență pentru barajul cu Islanda!
  • Când erai la FCSB nu alergai 30 de minute, acum ai atacat 4 ore!!! Bomber Cipri!
  • Suntem în asentimentul tău și noi cei ce muncim în alte tari și suntem departe de familii. Felicitari!
  • Cică în cameră cântai „Ană zorile se varsă…” și Alexandru Jula „Soția prietenului meu”.
  • Dacă avea inspirație Dan Petrescu pentru meciul cu Sevilia…
    Chiar zicea Ilie Dumitrescu ceva de tranziția pozitivă.
  • Practic, ați reușit să fiți mai viral decât coronavirusul. Eu unu, sincer, apreciez faptul că ați rezistat eroic 4 ore în teren cu dna Ana care este clar net superioară la această categorie. Dânsa este mult mai fit.
  • Se vede că ai trecut pe la Dinamo, ai luat ceva bun de la Borcea!
  • Mai tineți minte când Ilie ‘Mister’ Dumitrescu explica poziționarea triunghiului la centrul terenului? Na poftim interpretare practică!

Iubita și mama celor doi copii ai lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, a ținut să-și spună punctul de vedere după dezvăluirile care au apărut în spațiul public odată cu videoclipul în care apare că a fost înșelată cu buna sa prietenă Ana Muntean. Aceasta a postat în miez de noapte o imagine cu ei doi luând masa la un restaurant.

Citeşte şi: Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

Ultima postare a lui Ciprian Marica pe Facebook a strâns peste 1.000 de aprecieri. ”Am fost educat să lupt pentru România!”

Ciprian Marica a postat un mesaj ”la sentiment” pe pagina sa Facebook, urmărită de peste 400.000 de oameni. 

Fostul atacant al echipei naționale, actual președinte la Farul Constanța, a dezvăluit că încă din copilărie a visat să dea totul pentru țară, să joace sub tricolor.

”Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea în viata asta a fost să joc pentru tricolor și să mi se cânte imnul. Asta mi-am dorit din copilărie.

Și la fiecare meci al naționalei, eu am avut alături bunicii, părinții, pe toți cei care m-au crescut cu mândrie, cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru că sunt român”, a scris Marica.

Ciprian Marica: ”Nu am plecat capul niciodată!”

Postarea sa a fost apreciată de peste 1.000 de persoane. Totodată, ex-vârful trecut pe la Șahtior, Schalke 04 sau Getafe a specificat că niciodată nu a fost atras de politică.

”Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care încercau să ne facă să plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identității naționale. 

Poate unii nu au înteles ce înseamnă tricolorul. Roșul ăsta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificați pe diverse câmpuri de luptă, poate chiar în timp ce scriu aici. Al medicilor, care își dau azi viața ca să salveze viețile românilor noștri, fără să-i intereseze jocurile politice”, a scris fostul component al naționalei.

”Nu profitați de somnul ‘patrioților’. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiți cu jertfa a generații de români și să credeți că nu veți plăti trădarea?”, a încheiat Ciprian Marica.

  • 71 de selecții are Ciprian Marica pentru România
  • 25 de goluri a marcat atacantul pentru ”tricolori”