Ciprian Marica, POSTARE-ŞOCANTĂ după ce s-a aflat că şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten

Ciprian Marica a postat un mesaj naţionalist pe Facebook, la doar câteva ore după ce s-a aflat că şi-a înşelat iubita, cu care are doi băieţei, cu soţia unui prieten, la rândul ei mamă a doi copii.

29 apr. 2020, 18:22
Ciprian Marica, POSTARE-ŞOCANTĂ după ce s-a aflat că şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten

Ciprian Marica a reacţionat, cel mai probabil, după scandalul iscat de proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc, adoptat tacit de Camera Deputaţilor, dar respins de Senat.

Cine este Ana Muntean, femeia prinsă de soţ când îl înşela cu Ciprian Marica. Candidează pentru „cea mai sexy mămică” VIDEO

„Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea in viata asta a fost să joc pentru tricolor si sa mi se cante imnul. Asta mi-am dorit din copilărie.

Si la fiecare meci al naționalei eu am avut alaturi bunicii, parintii, pe toti cei care m-au crescut cu mândrie, cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru ca sunt român.

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care incercau sa ne facă sa plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identitatii nationale”, ascris Ciprian Marica.

Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

„Poate unii nu au inteles ce înseamnă tricolorul. Rosul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificati pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar in timp ce scriu aici. Al medicilor care isi dau azi viata ca sa salveze vietile romanilor nostri, fara sa-i intereseze jocurile politice!

In decursul anilor, au mai existat tradatori de tara. Trădătorii astia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemati.

Nu profitati de somnul „patriotilor”. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiti cu jertfa a generații de români și sa credeți că nu veți plăti trădarea?!”, este mesajul complet al lui Ciprian Marica.