Ciprian Marica este din nou subiectul glumelor după ultima postare pe Facebook: „Ai salvat-o pe Ana din mâna lui Manole”

Ciprian Marica a publicat marţi, pe pagina sa de Facebook, prima reacţie oficială după ce, săptămâna trecută au apărut imagini din vara anului 2019 în care fostul atacant a fost prins într-o cameră de hotel din Cluj cu o femeie măritată chiar de soţul acesteia.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 13:53
Ciprian Marica este din nou subiectul glumelor după ultima postare pe Facebook: „Ai salvat-o pe Ana din mâna lui Manole”

„Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina.

Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?

Revin aici cu pozitia mea oficiala, prilej cu care sper ca familia si apropiatii mei sa nu mai fie hartuiti dupa declaratii sau stiri fabricate pe surse.

Daca stiam ca astfel de subiecte intra la categoria „interes national”, as fi cautat ca pentru fiecare reprezentare a Romaniei in echipa nationala, fiecare gol, fiecare proiect sustinut de Fundatia Ciprian Marica, fiecare investitie cu bani munciti sa fie presarata cu scandal.”, îşi începe Marica postarea, ataşată integral. 

Reacţiile internauţilor au fost, din nou, la înălţime, arătând încă o dată talentul românilor la „caterincă”.

„Eu inca sustin, ai salvat-o pe Ana din mana lui Manole”, „Top oameni pe care sa nu ii inviți la nunta ta: Ciprian Marica, Mărinică Nămol, Cristi Borcea”, „Nu ai gresit cu nimic, boss! Ti ai facut treaba. Ai „marcat””, „Urmatorul meci, tot in deplasare? Vrem cu spectatori!!”, „Totusi , ai aplicat la programul rabla?”, sunt câteva dintre sutele de comentarii de la postarea fostului atacant al naţionalei.

Citeşte şi: Carmen Brumă a ieşit la plajă pe terasa blocului. Vedeta şi-a etalat corpul lucrat la sală