Circ în piaţa de peşte. Un patron s-a enervat pe clientul care cumpărase peşte stricat

Circ mare într-o piaţă din Galaţi, unde patronul unui magazin şi-a ieşit din minţi când un client a returnat câţiva peşti care erau stricaţi.

28 mart. 2014, 07:40
Circ în piaţa de peşte. Un patron s-a enervat pe clientul care cumpărase peşte stricat

Patronul magazinului a încercat să insinueze că marfa nu a fost cumpărată din magazinul lui sau că a trecut prea mult timp de la cumpărare, dar clientul i-a arătat bonul, informează România TV. După ce a văzut că explicaţia lui nu are succes, patronul l-a luat pe cumpărător la întrebări.

Citeşte şi DETALII ŞOCANTE în dosarul mafiei cărnii stricate. Firmele aprovizionau spitale, şcoli şi penitenciare

„De ce n-aţi stat să v-o cureţe fata aici. Unde locuiţi? De ce nu aţi luat scrumbii de-acolo şi aţi venit să-mi faceţi rău. S-ar putea să fiţi pus de un concurent care îmi vrea răul”, a spus afaceristul.

Teoria conspiraţiei nu i-a convins pe oamenii că peştele a fost cumpărat din altă parte. Aşa că patronul a început să urle şi mai tare.

Citeşte şi Carne STRICATĂ într-un supermarket din Bucureşti. Vezi ce spun reprezentanţii ANPC FOTO

„Am 21 de ani de când vând peşte. Am albit, m-am îmbolnăvit. N-a murit nimeni, nu s-a dus nimeni în spital, credeţi-mă, vă rog frumos. Fiţi oameni”, a mai spus vânzătorul de peşte.

Înainte să fie apostrofat de patron, clientul care cumpărase 10 kilograme de scrumbie, a apucat să primească alt peşte în locul celui alterat.