Circulaţia în Capitală, dată peste cap de ploaie. Mai multe linii de tramvai şi troleibuz au fost DEVIATE

Ploaia din ultimele zile şi vântul puternic au afectat grav şi circulaţia mai multor linii RATB. Astfel, în Capitală, mai multe linii de tramvai şi troleibuz au circulat deviat fie din cauza unor probleme la reţeaua electrică, fie din cauza inundaţiilor.

RomaniaTV.net
01 oct. 2013, 06:15
Circulaţia în Capitală, dată peste cap de ploaie. Mai multe linii de tramvai şi troleibuz au fost DEVIATE

Tramvaiele liniilor 14, 40 şi 56 din Capitală au circulat marţi, de la ora 15.30 până la ora 18.20, pe trasee deviate, din cauza unei avarii la conducta de apă, care a cauzat prăbuşirea terasamentului căii de rulare a tramvaielor.

„Avaria la conducta de apă s-a produs în zona intersecţiei Calea Călăraşilor cu strada Romulus. Terasamentul din zona căii de rulare s-a lăsat şi a fost nevoie să deviem traseele tramvaielor 14, 40, 56. Circulaţia mijloacelor de transport în comun a fost reluată în jurul orei 18.20”, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

De asemenea, şi liniile troleibuzelor 93 şi 96 şi-au reluat traseul normal. Troliebuzele au circulat deviat din cauza unor probleme la reţeaua electrică.

Capitala şi judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Tulcea şi Constanţa sunt de luni, ora 21.00 până miercuri, la ora 08.00, sub cod galben de ploi, fiind prognozate precipitaţii de până la 80 de litri pe metru pătrat.

VEZI ŞI Incidente în trafic în toată ţara: Drumuri inundate şi circulaţie întreruptă pe mai multe şosele