Cireşele se vând în piaţă la bucată. Şapte-opt cireşe costă 2 lei, trucul care creşte şi mai mult preţul pe kilogram!

Cireşele s-au transformat într-un lux pentru români. Ca să nu rămână cu ele din cauza preţurilor exorbitante, vânzătorii din pieţe au decis să le vândă la bucată.

19 mai 2022, 21:28
Cireşele se vând în piaţă la bucată. Şapte-opt cireşe costă 2 lei, trucul care creşte şi mai mult preţul pe kilogram!
Cireşele se vând în piaţă la bucată. Şapte-opt cireşe costă 2 lei

Cireşele se vând în piaţă la bucată. Se pare că vânzătorii se adaptează din mers şi îşi vând marfa cum ştiu ei mai bine. Chiar dacă preţurile sunt mari, unii pieţari au găsit o soluţie să vândă cireşe: le dau la bucată.

Cireşele se vând în piaţă la bucată. Cât costă şapte-opt cireşe

Citeşte şi Nu mai spăla cireșele doar cu apă! Iată metoda pe care ar trebui să o cunoască orice gospodină

Cei care vor să-şi facă pofta de cireşe pot să cumpere din pieţe la bucată. Vânzătorii vând legătura de şapte-opt cireşe cu doi lei.

Producătorii dau vina pe costurile mari de producţie pentru preţurile mari ale cireşelor de anul acesta. Aceştia spun că preţul mediu al unui kilogram de cireşe în prima lună de producţie va fi de 30 de lei, pentru că puterea de cumpărare a scăzut şi nu pot depozita marfa, fiind perisabilă, potrivit ZF.ro.

Reamintim că la începutul lunii mai, un kilogram de cireşe costa 175 de lei în pieţele din Bucureşti. Pe de altă parte, trebuie amintit că în sueprmarketuri preţurile la cireşe se situau jurul sumei de 80 de lei.

Acum, în Carrefour, un kilogram de cireşe costă 29.39 Lei.

Citeşte şi Bătaie pe cireşe la 175 de lei, în pieţele din Sibiu. Sunt ţinute în spatele tarabelor, pentru că au fost deja promise sibienilor