Ciucă vs Ciucu. Primarul sectorului 6 despre premier: „Nu-mi răspunde la telefon, dar mi-a spus că singurul lucru care ne desparte este o vocală”

Ciprian Ciucu, care este şi liderul PNL Bucureşti, este deranjat de faptul că premierul nu-i răspunde la telefon şi ameninţă că va vorbi public despre toate probleme.

12 dec. 2021, 08:21
Ciucă vs Ciucu. Primarul sectorului 6 despre premier: „Nu-mi răspunde la telefon, dar mi-a spus că singurul lucru care ne desparte este o vocală”

Primarul PNL al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a lansat mai multe atacuri la adresa premierului PNL Nicolae Ciucă în emisiunea Insider Politic de la Prima TV. Se pare că cei doi nu sunt deloc în relații bune, ba chiar edilul mărturisește că Nicolae Ciucă nu îi răspunde la telefon.

Ciprian Ciucu susține că nu ar vrea să spună prea multe lucruri la adresa premierul, însă îl pune totuși la zid ori de câte ori are ocazia. Boxele colindătorilor sunt cea mai mică problemă care îl deranjează acum pe edil. Terenurile Armatei din Sectorul 6 sunt o problemă mai mare care îl supără pe liderul de la PNL Bucureşti. În momentul de față, acolo se află benzinării și spălătorii auto, afaceri de pe baza cărora câștigă cineva din MAI, susține Ciprian Ciucu. El și-ar dori să facă un parc în zona respectivă, însă Nicolae Ciucă nu i-a împărtășit visul, susținând că un proiect imobiliar este deja în desfășurare pentru zona respectivă.

Ciprian Ciucu, vot împotriva alianţei PNL-PSD: „Voi milita pentru menţinerea alianţei în Bucureşti cu partenerii alături de care ne-am prezentat în campania electorală din 2020”. Apel la USR

Banii pentru termoficare sunt, evident, cea mai mare problemă. „Bucureştiul a fost sărit de la banii de încălzire. N-am discutat. L-am sunat pe domnul Ciucă, i-am mai reproșat eu și în trecut că nu-mi răspunde la telefon. Nu trebuia să spun lucrurile astea public, dar m-ați făcut să le spun”, a declarat Ciucu la emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

Nicolae Ciucă anunţă deciziile de ultimă oră ale Guvernului. Bani pentru fermieri şi pentru primari DOCUMENT

„Asta i-am spus și la partid domnului Ciucă. Mi-a spus că singurul lucru care ne desparte este o vocală. Dar mai sunt şi mai sunt și alte lucruri. Dar fac prea multe știri la dvs în emisiune. Încep să vorbesc, că deja nu mai pot să țin în mine. Și o să vorbesc din ce în ce mai mult. Am încercat să am o discuție cu dânsul pentru închirierea unor terenuri pe care le are Armata în Sectorul 6, care sunt date la diverse benzinării, spălătorii. Îmi ține o mizerie acolo…Fac unii niște bani, proababil prin Ministerul Apărării. Nu le vreau în proprietate, pentru că dacă nu voi mai fi eu primar cine știe cum pun unii mâna pe ele. Vreau să rămână la Armată și vreau și eu să fac un parc. Este efectiv rușinos ce mizerie e pe terenul Armatei. Nu-i pot amenda, ca i-aș fi amendat zilnic. Poate ne împăcăm săptămâna viitoare rapid”, a mai declarat Cirpian Ciucu.

În ceea ce priveşte ajutorul pentru plata gigacaloriei, pe care Capitala nu l-a primit, edilul sectorului 6 a arătat că primarul general Nicuşor Dan a solicitat fonduri pentru anul viitor, nu pentru anul în curs, subliniind însă că acestuia putea să i se atragă atenţia asupra acestui lucru.

„Este un motiv, mai degrabă aşa, ca un fel de pretext. Pentru că, din punctul meu de vedere, se putea rezolva. Dădea un telefon, dom-le stai puţin că nu ai înţeles. Anul ăsta nu vrei bani? Dar vedeţi dumneavoastră, independenţii în politică sunt ai nimănui. Nu au nici aparat cu care să vină în spate, nu au nici oameni calificaţi, nu au nici sprijin politic şi sunt pur şi simplu în bătaia vântului. Trebuie să fii super lider ca să reuşeşti în România ca independent”, a adăugat Ciprian Ciucu.