Claudia Pătraşcanu, terorizată de soţul ei, Gabi Bădălău, cu care se află în divorţ: „Îmi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare”

Claudia Pătrăşcanu trece prin momente grele, vedeta se află în proces de divorţ cu soţul ei, Gabi Bădălău. Se pare că nu este tocmai uşor, artista a făcut dezvăluiri şocante despre comportamentul bărbatului vizavi de ea.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 05:54
Claudia Pătraşcanu, terorizată de soţul ei, Gabi Bădălău, cu care se află în divorţ: „Îmi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare”

Claudia a scris un mesaj pe pagina de Instagram, în care a răspuns unei întrebări pe care o primeşte frecvent din partea fanilor.

Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicaţi copiii noştri. Tatăl lor este cel care a decis că-şi doreşte ca divorţul nostru să aibe loc în instanţă.

De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanţele pe care le petrece cu diverse doamne, îmi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare…că instanţa va decide în favoarea lui…mă întreb şi eu, cum probabil că vă întrebaţi şi mulţi dintre voi care citiţi aceste rânduri acum…cum ştie el deja ce va decide instanţa„, au fost rândurile scrise de Claudia.

Citeşte Şi: Nora lui Bădălău a fost înşelată cu „Prinţesa”. Claudia Pătrăşcanu face dezvăluiri picante după divorţ

Claudia a fost dată afară din casă, împreună cu cei doi copii

Claudia Pătrașcanu a vorbit despre divorțul neașteptat de Gabi Bădălău, bărbatul alături de care are doi copii. Invitată la un post de televiziune, cântăreața a dezvăluit că a fost data afară din vila din Bolintin Vale, unde locuia împreună cu soțul și cu micuții lor.

S-a scris în presă că aștept avere și pensie alimentară că să-mi reconsolidez carieră… păi dacă ar fi fost așa… așteptăm nu?!  N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanța pentru divorț.

Din fericire, nu am așteptări nici de la soțul meu, nici de la instanța! Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu???  Mi-am demarat singură proiectele pentru traiul și binele nostru. Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta și tot ce fac , voi face pentru ei și pentru confortul lor, să le fie cel mai bine!!!!

Citeşte şi: Cum a umilit-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătraşcanu chiar de Anul Nou. I-a acoperit faţa cu un emoticon

După ce am fost dați afară din casă, tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricții să-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar că i-a vizitat când a avut timp și dispoziție, că era drumul lung pentru el. Pentru confortul copiilor mei, de a fi mai aproape de tatăl lor și a nu mai fi supuși la naveta Bolintin-Agigea, am ales să ne mutăm la București, fără să aștept averi și pensii alimentare.

Nu am solicitat nimic pentru mine personal, NICIODATĂ, a fost alegerea soțului meu calea judecătorească. Acum, să decidă legea și orice va decide va fi tot pentru copiii mei, pentru că în primul rând ei merită TOT, pe lumea asta. Este normal că eu, că mama să fac ce-mi stă-n puteri pentru ei.

Până în prezent, consider că doar de liniște și pace au nevoie sufletele mele minunate, atât! Restul am eu grijă s-o ducem bine… până la pensia mea, nu până la a lor (din partea tatălui) ‘, este mesajul transmis de Claudia.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, cuvinte dure la adresa soţului ei, Gabi Bădălău. Ce acuze îi aduce: „Îmi dă un salariu minim pe economie”