Claudiu Manda, prima reacţie despre petrecerea din Dolj. „Am discutat câteva lucruri despre alegeri”

Europarlamentarul PSD, Claudiu Manda, a declarat, luni, la România TV, că a participat la o petrecere dată într-o localitate din Dolj, în cinstea finului său şi nu a unui primar, aşa cum s-a vehiculat pe reţelele de socializare. Soţul Liei Olguţa Vasilescu a ţinut să precizeze că "dacă am greşit cu ceva eu sau cineva de acolo, va trebui să plătim amenda".
Romania TV
01 iun. 2020, 10:13
Claudiu Manda, prima reacţie despre petrecerea din Dolj.

Claudiu Manda a dat primele explicaţii despre prezenţa sa la un chef care a avut loc sâmbătă într-o localitate din Dolj.

„A fost un eveniment în spaţiu liber şi s-a păstrat distanţa socială înseamnă că am fost acolo. Nu vorbim de un primar din judeţul Doj, vorbim de un prieten de-al meu care este finul meu. Mi-a spus că s-a întâlnit un grup de prieteni înainte de a fi ziua lui de naştere. Ziua lui de naştere este astăzi.

Am mers şi am stat 25 de minute în total. L-am salutat pe el, ne-am retras împreună eu cu el şi încă un consilier. Am discutat câteva lucruri despre alegerile care urmează şi am plecat”, a explicat Claudiu Manda la România TV.

Europarlamentarul PSD a spus că s-a dus la petrecere cu maşina personală, „purtând mască şi respectând distanţa socială”. De asemenea, Manda a ţinut să precizeze că nu a dorit să comenteze pe această temă.