Claudiu Manda, invitat special la o petrecere în plină stare de alertă. Cine a organizat cheful din Dolj

Petrecere în plină stare de alertă, invitat special - europarlamentarul Claudiu Manta. S-a întâmplat în localitatea Cerăt din Dolj unde un primar și-a sărbătorit ziua de naștere cu zeci de persoane. Jurnaliștii România TV au luat legătura cu edilul  care neagă toate acuzațiile și spune că el nu a organizat nicio petrecere.

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 06:24
Claudiu Manda, invitat special la o petrecere în plină stare de alertă. Cine a organizat cheful din Dolj

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda s-a aflat sâmbătă la un chef organizat în apropiere de Segarcea. Petrecerea la care au participat zeci de oameni a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Ionuţ Octavian Barbu, primarul localităţii Cerat din Dolj.

„Autoturismul Mercedes negru parcat lânga poartă aparţine domnului Claudiu Manda”, potrivit paginii Craiova, Cetatea Banilor.

O nouă fotografie cu premierul care fumează în şedinţa de Guvern, publicată pe Facebook

„Faptul că domnul Ludovic Orban a fost amendat, e corect. Nu avea voie să fumeze într-o cladire. Acum, aştept amenzile de la petrecerea organizată de primarul localităţii Cerat. La aceasta au participat câteva zeci de invitaţi. Printre cei prezenţi la fazanaria de lângă Segarcea se pare că a fost şi domnul europarlamentar, Claudiu Manda, soţul Olgutei Vasilescu”, a scris Ramona Saseanu, jurnalistă la TVR Craiova.

Faptul ca domnul Ludovic Orban a fost amendat, e corect. Nu avea voie sa fumeze intr-o cladire. Acum, astept amenzile de…

Posted by Ramona Saseanu on Saturday, May 30, 2020

Premierul şi alţi patru miniştri au fost amendaţi după „chermeza” de la Guvern. Anunţ oficial de la Poliţie

„Nesimtiţii zilei par a fi de la pesedeu. Am fost dur. Rămâne aşa. Domnu’ Manda Claudiu (sotu’ roscatei Olguţa, membri de vaza ai PSD, cei care făceau scandal că fumează Orban) s-a prezentat la petrecerea cu mult mai mult de opt invitaţi a domnul Octavian Barbu, primar al localităţii Cerat.

Frumosul eveniment a avut loc ieri la Fazanaria de lângă Segarcea, ocazie cu care le şi urăm: să trăiască mirii, casă de piatră, la mulţi ani, să vă trăiască soţia, să vi se desfiinţeze pesedeul sau ce mai vreţi voi.

Ministerul Afacerilor Interne, Romania să le verifice, şi să treacă la amenzi. Iar pe cinstiţii oameni echidistanţi de pe Facebook îi rog să le distribuie şi să îi facă de râs. Dacă pe Orban l-am făcut pilaf – şi merita – cred că merită şi aştia”, a scris si jurnalistul Silviu Iliuţă.

Ai distribuit poza cu Orban? Ha sa vedem cat de echidistant esti! Nesimtitii zilei par a fi de la pesedeu. Am fost dur….

Posted by Silviu Iliuta on Sunday, May 31, 2020

În timp ce europarlamentarul Claudiu Manda petrecea în plină stare de alertă, Lia Olguţa Vasilescu îl ataca pe premierul Ludovic Orban pentru că a încălcat normele privind fumatul în interiorul clădirilor şi purtarea măştii de protecţie.

Ludovic Orban, şedinţă la Palatul Victoria cu ţigări şi alcool. Premierul şi miniştrii au lăsat măştile deoparte