Claudiu Târziu respinge categoric o posibilă colaborare cu Gabriela Firea: „A lăsat un dezastru de proporții istorice la Primăria București”

Zilele trecute au apărut în spațiul public informații contradictorii cu privire la o posibilă colaborare între Gabriela Firea și AUR. Claudiu Târziu, vicepreședinte al partidului a ieșit public cu precizări. 

28 iul. 2023, 11:04
Claudiu Târziu respinge categoric o posibilă colaborare cu Gabriela Firea: „A lăsat un dezastru de proporții istorice la Primăria București”

Co-fondatorul partidului AUR, Claudiu Târziu, neagă vehement ipoteza colaborării formațiunii de opoziție cu Gabriela Firea, posibil candidat la Primăria Capitalei.

Oficialul partidului conservator o acuză pe Firea de corupție.

„Ideea unei candidaturi a doamnei Gabriela Firea din partea AUR, la Primăria Capitalei, este nici mai mult nici mai puțin decât o fantasmagorie, neavând nicio bază în realitate.

În 2020, când doamna Firea a părăsit Primăria Generală, a lăsat aici un dezastru de proporții istorice, căpușând primăria prin oamenii pe care i-a promovat din propria gașcă politică și chiar familială.

Gabriela Firea, „autoarea unei legi vădit ticăloase și foarte periculoase, prin care statul va putea acționa în vederea despărțirii copiilor de propriile familii, potrivit unor criterii absolut discreționare”, susține liderul din AUR

Pe de altă parte, nu putem uita că doamna Firea este autoarea unei legi vădit ticăloase și foarte periculoase, prin care statul va putea acționa în vederea despărțirii copiilor de propriile familii, potrivit unor criterii absolut discreționare. Din această cauză, zeci de mii de români au protestat în stradă, iar noi, reprezentanții AUR, am fost atacați furibund chiar de către doamna fost ministru”

, a declarat Claudiu Târziu, citat într-un comunicat al formațiunii.

Claudiu Târziu, atac dur la adresa Gabrielei Firea

Gabriela Firea ar face parte dintr-un grup infracțional organizat și trebuie să dispară definitiv de pe scena politică, în urma scandalului „Azilele Groazei”, susține Claudiu Târziu.

„Doamna Firea a plecat de la Minister în urma unor indicii clare ca lumina zilei privind relația sa privilegiată cu gruparea infracțională care a condus acele aziluri ale suferinței și ale morții.

Dacă nu se va putea disculpa credibil, cariera politică a doamnei Firea este de domeniul trecutului. O eventuală candidatură poate fi visul Gabrielei Firea, dar ar fi coșmarul tuturor bucureștenilor”, a mai completat președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu.