Clipe de coșmar la o petrecere de majorat! Tavanul unei săli s-a prăbușit pe invitații care se aflau la eveniment. ”Am crezut că e cutremur, toți își strigau copiii”

O petrecere de majorat care avea loc într-un restaurant al unui cunoscut hotel din Băile Herculane s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru mai multe persoane ce au fost la un pas de o tragedie, după ce tavanul sălii s-a prăbușit peste ei.

09 aug. 2023, 01:53
Clipe de coșmar la o petrecere de majorat! Tavanul unei săli s-a prăbușit pe invitații care se aflau la eveniment. ”Am crezut că e cutremur, toți își strigau copiii”

Clipe de coșmar la o petrecere de majorat! Incidentul halucinant a avut loc weekendul trecut,  în jurul orei 21:30, atunci când petrecerea la care participau 30 de adolescenți și câțiva adulți era în toi.

Citește și Iulia Vântur, petrecere de zile mari fără Salman Khan. Care e motivul pentru care celebrul actor nu a venit la ziua ei de naștere

Clipe de coșmar la o petrecere de majorat! 

La un moment dat, plăcile de rigips de pe tavanul sălii s-au prăbușit, acoperind întreaga suprafață a încăperii.

În urma acestui incident, mai mulți oameni au fost prinși sub dărâmături, iar în sală s-a instalat panica și confuzia.

La scurt timp, la fața locului, au ajuns mai multe echipaje de salvare care au preluat răniții și transportat la spitalele locale în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din fericire, în momentul prăbușirii tavanului, toți adolescenții prezenți la eveniment erau afară.

”S-a întâmplat cam în 30 minute după ce am ajuns. Eram în sală, acolo sala e prevăzută și cu o terasă afară. Ca noroc, toți copiii, cei 30 de copii care participau, copii de liceu, erau afară.

Înăuntru eram vreo opt, nouă persoane, adulți. Eram așezată la masă și a picat tot tavanul de rigips, dar absolut tot, pe toată suprafața sălii. Pe mine m-a prins, nu știu… în loc să mă bag sub masă, nu m-am gândit. Copiii, nu știam unde sunt. Au început, vă dați seama, urlete.

S-a stins lumina, pentru că a căzut tavanul, cu tot ce era: instalații electrice, tubulatura aceea mare de hotel și de restaurant, știți care e pentru recirculare a aerului, deci tot, tot, a fost picat. Toată lumea urla, au venit și au încercat să ridice plăcile să putem ieși cumva. M-am târât pe sub o masă și am ieșit pe un lateral, pe lângă fereastră, afară”, a declarat Maria Balabuc, potrivit Gândul.ro.

Victimele își amintesc acum cu groază de momentul în care tavanul s-a prăbușit peste ele și spun că inițial au crezut că este vorba despre un cutremur.
”M-am gândit că e cutremur, nu am știut ce se întâmplă. Toți își strigau copiii. Am ieșit pe picioarele mele afară pe terasă, dar m-au lovit plăcile alea, și ce a mai căzut, în zona lombo-sacrală și deja am început să am dureri îngrozitoare.

M-au întins pe jos pe terasă pe ciment să stau la orizontală. Și după aceea a venit ambulanța. Am stat toată noaptea în serviciu de urgențe. acum sunt acasă dar, în continuare, fac investigații, să văd ce probleme am la spate”, mai spune femeia.

Citește și Simona Halep, apariție în stil Barbie la o petrecere de sâmbătă seara. A întors toate privirile