Clipe de coșmar pentru Oana Roman! Vedeta jefuită chiar în casa ei: „Mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere care să arate cine a furat”

Oana Roman a fost victima unui jaf! Totul s-a întâmplat chiar în casa ei. Totul a pornit de la o firmă de curățenie pe care o angajase.

10 aug. 2023, 13:49
Clipe de coșmar pentru Oana Roman! Vedeta jefuită chiar în casa ei: „Mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere care să arate cine a furat”
Clipe de coșmar pentru Oana Roman! Vedeta jefuită chiar în casa ei: „Mi-au dispărut lucruri din casă, nu am care care să arate cine a furat”

Oana Roman a împărtășit pe platformele de socializare că a fost victima unui furt comis de personalul de curățenie, dar din lipsa de probe concludente, nu a putut înainta o plângere la poliție. După ce a angajat o firmă de curățenie pentru locuința sa, Oana Roman a constatat că mai multe dintre bunurile sale lipsesc, ceea ce a stârnit profundul său nemulțumire. În prezent, vedeta își depune eforturile pentru a recupera bunurile furate și a lansat un apel public pe internet. Iată întâmplarea care a avut loc!

Citește și: Oana Roman dă cărțile pe față despre relația cu Marius Elisei: „Nu mai vreau pentru că îmi face foarte mult rău chestia asta”

Oana Roman se bucură de o comunitate numeroasă de urmăritori online, unde este obișnuită să împărtășească detalii din viața sa personală. Recent, fosta soție a lui Marius Elisei a relatat un incident neplăcut, dezvăluind că a căzut victimă furtului comis de personalul de menaj care se ocupa de reședința sa luxoasă din Tunari. Fiica lui Petre Roman a fost profund dezamăgită de calitatea serviciilor oferite de o firmă de curățenie din București, firmă care între timp a încetat activitatea. Deoarece nu existau camere de supraveghere în locuință și implicit nu existau dovezi tangibile, Oana Roman nu a avut posibilitatea să facă o plângere la poliție. Cu toate acestea, ea menține speranța că va putea recupera măcar parțial bunurile sustrase.

Pe canalele de socializare, Oana Roman a relatat incidentul în care a fost jefuită de personalul de menaj, după ce a apelat la serviciile unei companii de curățenie. Deși a constatat dispariția mai multor bunuri, vedeta nu a putut să solicite intervenția autorităților, din moment ce locuința sa din Tunari nu era echipată cu camere de supraveghere care ar fi surprins posibilii infractori în timpul comiterii furtului.

„Firma de curățenie pur și simplu și a încheiat activitatea, au închis firma și asta a fost. Nu au reuşit să găsească personal de încredere și care să facă treaba bine. Cât despre faptul că mie mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere în casă că să arate exact cine a luat ce drept care cred că voi apela la public pentru a reuși, eventual, să iau urma anumitor obiecte. Vom vorbi despre asta curând’, a transmis Oana Roman, recent, pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată
Din toamnă, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei va frecventa cursurile unei școli private, deși până acum a învățat la stat. Vedeta a luat această decizie din cauza unor schimbări care s-au petrecut la respectiva unitate de învățământ, care ar fi presupus ca Isabela să meargă la ore după-amiaza.

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală. Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord, sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023′, a mărturisit Oana Roman, recent, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman nu vrea să se împace cu sora ei. Ce spune despre Catinca: „Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani”