Oana Roman dă cărțile pe față despre relația cu Marius Elisei: „Nu mai vreau pentru că îmi face foarte mult rău chestia asta”

Oana Roman și Marius Elisei au o relație foarte apropiată, petrecând mult timp împreună alături de fiica lor, Iza. Se pare că au reușit să treacă peste episoadele neplăcute care au avut loc după despărțire.

15 iul. 2023, 14:04
Oana Roman dă cărțile pe față despre relația cu Marius Elisei: „Nu mai vreau pentru că îmi face foarte mult rău chestia asta”
Oana Roman dă cărțile pe față despre relația cu Marius Elisei: „Nu mai vreau pentru că îmi face foarte mult rău chestia asta”

Oana Roman și Marius Elisei au o relație foarte armonioasă în prezent. Acest lucru îi aduce o bucurie imensă vedetei, care speră că acestă atmosferă va dura „pentru totdeauna”, după cum a dezvăluit recent la petrecerea revistei Viva!

Cei doi au anunțat cu câteva luni în urmă că au decis să se separe și să nu mai formeze un cuplu, în ciuda eforturilor lor de a salva relația. Cu trecerea timpului, s-a instalat o liniște între ei, iar acum relația lor s-a îmbunătățit semnificativ.

Citește și: Oana Roman nu vrea să se împace cu sora ei. Ce spune despre Catinca: „Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani”

Cu privire la statutul lor actual, Oana Roman dorește să păstreze secretul. Vedeta a afirmat că nu va mai fi atât de transparentă în ceea ce privește viața personală.

„Foarte bune, Slavă Domnului, sper să fie așa pentru totdeauna. Nu îmi doresc nimic mai mult decât să fim ok. Vine la noi, stă cu Iza, gătește, stăm împreună, e ok. Toată lumea mă întreabă asta. Nu, și dacă o să fie vreodată o împăcare cu el sau o să fie altcineva în viața mea nu o să mai știe nimeni nimic. Nimic niciodată. Nu mai vreau pentru că îmi face foarte mult rău chestia asta. Despre subiectul ăsta nu mai vorbesc cu nimeni, îl țin pentru mine”, a decalarat Oana Roman pentru Ciao.

Oana Roman a mărturisit că are momente în care simte că cedează. Vedeta a povestit un episod pe care l-a trăit chiar în timp ce se afla la volanul mașinii. Ea a mărturisit că urăște traficul din Capitală.

„A zis cineva că eu dețin secretul ăla… din filmul cu Brad Pitt, în care în loc să îmbătrânesc, eu întineresc. Chiar acum ceva timp mi-a zis cineva “Oana Roman a găsit secretul “tinereții fără bătrânețe””. Eu nu știu dacă l-am găsit că nu am făcut nimic pentru asta doar că așa mi-a dat Dumnezeu. De exemplu, azi am avut o zi în care efectiv am clacat, deci eram la volan în oraș și efectiv am simțit că nu mai pot și că nu mai vreau. Am avut o zi de-aia, am luat jumătate de pastilă și m-am liniștit. Nu mai suport șoferii din București. Nu îi mai suport, traficul că și traficul, dar șoferii groaznici, ceva rău de tot. De o nesimțire și o proastă creștere și o melteneală mai mare nu există. Deci în București dacă vrei să schimbi banda regulamentar cumințică, semnalizezi din timp, frânezi, nu ai nici o șansă, nici una. Da, aglomerație, trafic, șoferi nesimțiți, efectiv îmi venea să mă dau jos și să plec în munți”

Citește și: Oana Roman a trecut peste iubirea pentru Marius Elisei! Vedeta a schimbat patul, iar viața ei s-a schimbat total