Clipe de panică într-un mall. Un adolescent și-a prins capul între scara rulantă şi perete

Au fost clipe de panică într-un mall din China. Un adolescent a fost la un pas de moarte, după ce și-a prins capul între scara rulantă şi perete.

18 iul. 2022, 09:24

Clipe de panică într-un mall, după ce un adolescent a rămas cu capul blocat între sticla de protecţie a scării lulante şi perete.

Clipe de panică într-un mall. Un adolescent a fost la un pas să fie decapitat

Citeşte şi O adolescentă de 17 ani a reușit să supraviețuiască atacului unui rechin. „Am început să-l lovesc în față, i-am băgat degetele în ochi, dar m-a mușcat de mână”

Momentele de groază au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui maii din provincia chineză Henan. Pe imagini se vede cum adolescentul a rămas blocat cu capul între scara rulantă şi perete. Din fericire, o femeie l-a observat şi i-a sărit imediat în ajutor.

Aceasta a încercat că să îl ţină în braţe înainte de a fi decapitat, iar altcineva a reuşit să oprească la timp scara rulantă. De asemenea, la faţa locului au ajuns imediat şi pompierii. Din fericire, băiatul s-a ales doar cu răni uşoare, potrivit observatornews.ro.

Citeşte şi Gabriela Firea: Aproape 6.000 de copii români dispar anual de acasă, cei mai mulţi dintre ei fiind adolescenţi

Un adolescent de 17 ani s-a împuşcat cu o armă de vânătoare a tatălui său

Un tânăr de 17 ani din comuna bistriţeană Rodna s-a împuşcat cu o armă de vânătoare. Acesta a fost cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei, care l-a găsit pe tânăr conştient, cooperant, cu plagă la nivelul toracelui şi al abdomenului.

În sprijin a fost chemat un elicopter SMURD, care l-a preluat pe adolescent pentru a-l transfera către o clinică de specialitate din Târgu-Mureş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat incidentul, în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor.