Clipe grele pentru văduva piticului „Colorado”. Vestea a picat ca un trăsnet, la câteva luni de la moartea lui

Vestea morţii piticului "Colorado" a picat ca un trăsnet peste lumea circului din România, la începutul lui noiembrie 2016. Cu atât mai mult cu cât se căsătorise recent cu partenera lui, Mădălina, care între timp a şi dat naştere unui copil. Acum, la 4 luni de la moartea lui Cristi, aşa cum se numea piticul "Colorado", văduva lui trece prin clipe greu de suportat, mai ales că are şi copil mic de crescut.

RomaniaTV.net
16 mart. 2017, 09:17
Clipe grele pentru văduva piticului „Colorado”. Vestea a picat ca un trăsnet, la câteva luni de la moartea lui

Cristi Magicianul, cunoscut in lumea circului ca „piticul Colorado”, a murit la inceputul lunii noiembrie 2016, din cauza unor probleme la ficat. El era una dintre principalele atractii are circului Toredo, fiind apreciat pentru numerele de dresura cu serpi, dar si cu maimute, iar de cele mai multe ori o avea ca partenera chiar pe sotia sa, pitica Madalina.

Aceasta a luat o pauza anul trecut, dupa ce a nascut, iar in prezent, cand este vaduva si are nevoie de o sursa de venit, nu se mai afla in atentia circului, scrie wowbiz.ro. Spectacolele au fost reluate si, din pacate pentru Madalina, nu mai includ numere cu animale, acestea fiind interzise de la inceputul lui 2017.

Mai mult, Madalina, care putea face si numere de clovnerie, nu a fost luata in calcul, circul angajand clovni din Rusia. „Au fost interzise animalele in circ, dar avem o gama variata de numere: jonglerie, magie, antipod … avem numere de magie, dar avem si acrobaţii la înălţime, avem clovni foarte buni din Rusia, jonglerie, Roata morţii – o acrobaţie super tare”, a anuntat Circul Toredo.