Clipe pline de emoție pentru doi tineri părinți. Fiica lor abia născută le-a oferit un zâmbet larg în primele clipe de viață

O fotografie emoționantă, care surprinde momentul în care fiica abia născută a doi tineri părinți îi zâmbește larg tatălui său în primele clipe de viață, a devenit virală pe internet.

13 iul. 2023, 18:27
Clipe pline de emoție pentru doi tineri părinți. Fiica lor abia născută le-a oferit un zâmbet larg în primele clipe de viață

Micuța Antonella le-a făcut o surpriză de milioane părinților ei. Imediat ce a venit pe lume, și-a privit tatăl și a zâmbit larg de parcă abia aștepta să îl cunoască pe cel care îi vorbea mereu atunci când se afla în pântece. Antonella este fiica lui Flavio Dyego Vilela și a Tarsilei Rosa Cordeiro.

Mama micuței e de părere că fetița a recunoscut vocea tatălui ei, care obișnuia să-i vorbească în fiecare zi a sarcinii.

„Au pus-o deasupra mea dormind și, imediat ce i-a vorbit, Antonella a deschis ochii și a zâmbit!”, a spus Tarsila, potrivit Bright Side.

Citește și: Scrisoarea tulburătoare găsită lângă un bebeluş abandonat: Mă iubeşte mama, dar nu mă poate creşte

„El îi spunea mereu că o iubește foarte mult. Îi spunea ‘bună dimineața’ când pleca la serviciu și ‘bună ziua’ după ce ajungea, îi spunea că va fi mereu acolo, mă mângâia pe burtă… Și, oricât de uimitor ar părea, întotdeauna la aceeași oră în fiecare zi, a început să se miște. Și imediat ce s-a născut Antonella, tatăl ei a repetat fraza pe care o spunea mereu când ea era în pântece: ‘Bună, micuțo, a venit tati!’”, a mai spus proaspăta mămică.

Tatăl spune că s-a simțit binecuvântat când a privit zâmbetul fiicei sale.

„Credeam că știu ce este dragostea adevărată până când am privit cel mai sincer zâmbet din lume… În acel moment, am fost sigur ce este dragostea”, a spus Flavio.

Potrivit oamenilor de știință, una dintre cele mai uimitoare aspecte ale dezvoltării bebelușilor este capacitatea acestora de a recunoaște vocile care le-au vorbit în perioada în care se aflau în pântece. În general, această abilitate sugerează că conexiunea dintre mamă și copil începe dinainte de naștere și are un imapct semnificativ asupra relației lor în viitor.

Citește și: Bebelușul gigant din Indonezia! Este atât de gras încât încape în hainele tatălui său

După naștere, copiii își pot aminti vocile părinților, mai ales dacă aceștia le-au vorbit des. Recunoașterea se manifestă prin reacții și răspunsuri diferite ale bebelușului atunci când aude vocea părinților, față de alte voci neunoscute.