Clotilde Armand cere demiterea conducerii RAAPPS după ce Hotelul Triumf a ajuns o ruină. „Distruge cu bună ştiinţă un monument istoric”

Primarul Sectorului 1 i-a solicitat premierului Florin Cîţu să demită conducerea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS) din cauza situaţiei "revoltătoare" în care se află Hotelul Triumf.

25 apr. 2021, 17:44
Clotilde Armand cere demiterea conducerii RAAPPS după ce Hotelul Triumf a ajuns o ruină. „Distruge cu bună ştiinţă un monument istoric”

Clotilde Armand cere demiterea conducerii RAAPPS, pe care o acuză că nu a luat măsuri în urma incendiului la Hotelul Triumf.

„Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperişul Hotelului Triumf. În luna ianuarie, RA APPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: ‘RAAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu’. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există”, a scris Clotilde Armand, duminică, pe Facebook.

Clotilde Armand cere demiterea conducerii RAAPPS. „Colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere”

Edilul Sectorului 1 a mai precizat că în ultimele patru luni situaţia Hotelului Triumf este una „revoltătoare” şi a avertizat că această clădire monument istoric se degradează zilnic „din cauza nepăsării conducerii RA APPS”.

„Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri şi să demită conducerea RA APPS pentru că distruge cu bună ştiinţă un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Aşa nu se mai poate”, a transmis Clotilde Armand.

Clotilde Armand a fost surprinsă în timp ce se ocupa de treburile casnice, mai exact aceasta mătura curtea casei în care locuiește alături de familia sa. Primarul Sectorului 1 a reacționat în urma imaginilor pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand locuiește împreună cu familia sa, în zona 0 a Bucureștiului, pe strada Roma din Sectorul 1. Strada este una superbă, cu case de patrimoniu, situată între Palatul Victoria și Calea Dorobanți, iar casa în care locuiește aceasta valorează aproximativ 4 milioane de euro.

Citeşte şi: Imagini INEDITE cu Primarul Sectorului 1. Clotilde Armand, filmată în timp ce mătura curtea casei

Săptămâna trecută, Gabriela Firea, fostul primar general, a declarat, că alegerile locale din Capitală au fost „fraudate de oamenii noi din politică”. Reacţia prim-vicepreşedintele PSD vine după ce Marcel Ciolacu a declarat că „are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Dan Tudorache, nu pe Clotilde Armand.

Citeşte şi: Gabriela Firea, reacţie virulentă după ce Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile. „Alegerile locale din Capitală au fost fraudate de oamenii noi din politică”