Clotilde Armand, după scandalul presupuselor fraude la vot din Sectorul 1. „Am să-mi permit o aroganţă”

Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului 1, a declarat, joi, că va ignora scandalul privind presupusele fraude de la votul pentru alegerile locale. Candidatul susţinut de Alianţa USR PLUS a menţionat că îşi va permite "o aroganţă" deoarece vrea să se apuce de muncă.

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 17:09
Clotilde Armand, după scandalul presupuselor fraude la vot din Sectorul 1. „Am să-mi permit o aroganţă”

„Până îi lămuresc procurorii pe pesediști că sunt doar niște loseri cu probleme penale și le explică cum se desfășoară un proces electoral, până lămurește CNA toată propaganda de știri false din ultimele zile și din cele care vor urma… am să-mi permit o aroganță: îi voi ignora total. Începem treaba în Sectorul 1. De asta ne-au votat cetățenii”, a scris Clotilde Armand, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Până îi lămuresc procurorii pe pesediști că sunt doar niște loseri cu probleme penale și le explică cum se desfășoară un…

Posted by Clotilde Armand on Thursday, October 1, 2020

Biroul Electoral Central (BEC) a respins din nou solicitarea PSD de anulare a alegerilor din Sectorul 1, au afirmat surse din cadrul instituţiei, citate de News.ro. BEC va emite circulară prin care vor fi oprite cererile de renumărare a voturilor, inclusiv în Sectorul 5. Este vorba despre o replică la solicitarea de a avea o interpelare unitară privind renumărarea voturilor realizată de Biroul electoral al circumscripţiei electorale nr. 42 a Minicipiului Bucureşti.

Biroul Electoral Central a RESPINS cererea PSD de anulare a alegerilor în Sectorul 1 – DOCUMENT