Clotilde Armand este noul primar al Sectorului 1. Diferenţa dintre cei doi candidaţi este de 1.000 de voturi

Publicat: Marţi, 29 Septembrie 2020 22:57 // Actualizat: Miercuri, 30 Septembrie 2020 17:59 // Sursa: romaniatv.net

Candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a câştigat matematic Primăria Sectorului 1 în faţa actualului primar, Dan Tudorache. După centralizarea finală a voturilor, Clotilde a obţinut 40,95%, în timp ce Dan Tudorache a reuşit să strângă 39,82%. Anunţul a fost făcut de Dan Barna

Conform datelor publicate pe roaep.ro, au fost centralizate toate cele 166 secții de vot. Prin urmare, Clotilde Armand a obţinut 40,95% din voturi, iar Dan Tudorache a strâns 39,82%. Diferența dintre cei doi este de 1.007 voturi.

Citeşte şi: De ce nu vrea Clotilde Armand renumărarea voturilor: "Nu e necesară, e dificil. E victoria noastră!"

Candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei l-a acuzat pe Dan Tudorache de tentativă de fraudare a alegerilor. Clotilde Armand a susţinut într-o serie de filmuleţe că în sediul Primăriei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate.

Astăzi, Clotilde Armand, a declarat că nu este necesară renumărarea voturilor, deoarece există deja procese verbale semnate de toţi reprezentanții partidelor. Acesta a menţionat că matematica va învinge, iar persoanele care contabilizează voturile vor cunoaşte clar cine este sau va fi primarul Sectorului 1.

"Este victoria noastră și nu ne lăsăm furați și nici intimidați. Aceste gesturi de intimidare sunt de la oameni disperați... I-am prins cu mâna în sac, e o anchetă în curs. Va trebui să înțelegem care era procesul la care se gândea primarul de la PSD care a pierdut alegerile, totul e extrem de... Acest om care a fost prins cu procesele verbale, care de fapt era din PSD... Acest du-te-vino între etajul 1 și etajul 2. La 1 este Biroul electoral de sector, la etajul 2 este Direcția de Salubritate a primăriei, iar oamenii se duceau de la un etaj la celălalt cu procese verbale.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri locale Bucureşti Clotilde Armand Dan Tudorache Romania Sector 1
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H