Cluj: Contractul cu Bosch va fi semnat pe 17 februarie

În data de 17 februarie urmează să fie semnat contractul cu firma Bosch, acesta fiind negociat aproape în întregime. Este vorba despre 21 de hectare în comuna Jucu. Contractul se dorește a fi unul transparent, nu secret cum a fost cel cu Nokia, dacă și Bosch va fi de acord cu acest lucru.

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 12:38
Cluj: Contractul cu Bosch va fi semnat pe 17 februarie

„Contractul legat de teren va fi făcut pe 49 de ani, cu prevederi ca investiția se va derula în două etape. Un an și jumătate pentru fiecare etapă”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj citat de citynews.ro.

Bosch va construi la Jucu o unitate de producție unde se vor realiza componente auto, dar și clădiri administrative. Potrivit reprezentanților Bosch, producția ar trebui să înceapă în cea de-a doua jumătate a anului.

Ajutorul de stat cerut de către compania Bosch ar putea însemna scutiri de taxe și impozite, facilități în cadrul importurilor și exporturilor și termene de grație la împrumuturi. În acest moment se așteaptă semnarea Hotărârii de Guvern. Citeşte mai mult pe citynews.ro