Coafuri pentru păr mediu şi scurt. Află ce se poartă în acest an

Un nou an poate însemna şi o tunsoare nouă. Pentru că, nu-i aşa, ne place să facem schimbări în viaţa noastră, iar începutul lui 2016 este momentul perfect pentru a-ţi schimba puţin aspectul.

RomaniaTV.net
13 ian. 2016, 10:10
Coafuri pentru păr mediu şi scurt. Află ce se poartă în acest an

Daca nu stii ce sa alegi, iti propunem cateva tunsori in trend in acest an:

Cu breton

Bretonul are o revenire spectaculoasa in acest an, reusind sa imbrace forme dintre cele mai variate. Avem pe de o parte bretonul scurt si inegal, care descopera mult fruntea conferindu-i fizionomiei un aspect deschis si jucaus in acelasi timp.

Dar se poarta si bretonul bogat, taiat pe semirotund, care imbraca perfect fata. Este mult mai serios si acest gen de tunsoare ofera o nota retro foarte sexy.

Bretonul maxi, cel care porneste din varful capului si coboara pana aproape de barbie, este o alta varianta la fel de interesanta in acest an.

Citeşte şi  20 de nuanţe pentru păr, în tendinţe în 2016

Natural

Anul acesta putem spune, pe buna dreptate, ca se poarta coafurile cat mai naturale. Parul cu aspect usor dezordonat va face furori in 2016. Cu alte cuvinte, spunem adio placii de par si lasam suvitele cat mai rebele, astfel incat podoaba capilara sa fie asa cum ne-a lasat-o Mama Natura.

Citeşte continuarea pe ele.ro