„Coco e outsider, Simona e pregătită să ajungă în finală!” New York Times face o analiză la rece a meciului de luni

Simona Halep joacă luni cu Coco Gauff, în “Wimbledon manic monday”, ziua în care se dispută toate optimile de finală din proba de simplu, atât la feminin, cât şi la masculin. Meciul este unul de un interes uriaş, şi asta pentru că victoriile şi jocul prestat de puştoaica de 15 ani din Statele Unite a creat un val fantastic de interes şi apreciere pentru ea.

RomaniaTV.net
07 iul. 2019, 13:47
„Coco e outsider, Simona e pregătită să ajungă în finală!” New York Times face o analiză la rece a meciului de luni

Ben Rothenberg, jurnalist de la New York Times, a prefaţat duelul de luni pentru FANATIK, meci în care o vede pe Halep învingătoare şi cu cele mai mari şanse să ajungă, din jumătatea de jos a tabloului, în marea finală ce se va disputa pe 13 iulie.

LIVE Simona Halep – Cori Gauff în optimile de finală de la Wimbledon 2019

– Ben, Halep vs Gauff. Ce părere ai de meciul despre care toate lumea vorbeşte, toată lumea îl aşteaptă

„Va fi primul meci contra unui cap de serie pe care Coco îl joacă aici. A câștigat deja șase meciuri aici, în calificări și pe tabloul principal. A învins jucătoare foarte bune, ca Venus și Ribarykova. Dar va fi o trecere uriașă, desigur, să înfrunte o jucătoare de top 10. Simona joacă bine, chiar foarte bine în ultima rundă, cu Azarenka. Va fi foarte greu. Într-un fel, aș spune că va fi o adversară poate mai puțin complicată decât ultimele două, pentru că Ribarykova și Hercog joacă foarte mult pe slice. Simona joacă un tenis mai plat. Va fi un tip de tenis mai clasic, dar Simona este o jucătoare uimitoare la acest tip de tenis. Deci va fi un meci în care va fi mai ușor pentru Coco să își facă un plan de joc. Nu va fi nevoită să facă nimic în afara zonei ei de confort, dar va înfrunta o jucătoare excelentă.”

Citeşte mai mult pe fanatik.ro