COD ROŞU de inundaţii: Pompierii au intervenit în 11 localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Timiş

Pompierii au intervenit, miercuri, în 11 localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, pentru înlăturarea efectelor produse de inundaţii, au informat reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

RomaniaTV.net
01 mai 2019, 16:50
COD ROŞU de inundaţii: Pompierii au intervenit în 11 localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Timiş

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a IGSU, ca urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice prognozate prin Avertizarea Hidrologică Cod Roşu de inundaţii ce a vizat râurile din bazinele hidrografice Bega, Făget, Nădrag şi Bistra de la nivelul judeţelor Caraş-Severin şi Timiş, pentru intervalul orar 14,00 – 18,00, şi a precipitaţiilor căzute în cursul zilei de miercuri, au fost înregistrate efecte la nivelul a 11 localităţi, unde pompierii militari au intervenit pentru evacuarea apei din trei case, patru beciuri, patru curţi, precum şi pentru decolmatarea a trei podeţe.

De asemenea, au fost afectate temporar trei drumuri judeţene (DJ681, DJ 684B – Timiş, DJ571 – Caraş-Severin) şi un drum comunal (DC 100 – Timiş).

Miercuri seara, se intervine în judeţul Caraş- Severin pentru evacuarea apei din o curte şi un beci, iar în judeţul Timiş, pe două drumuri judeţene (DJ 684B şi DJ 681), pentru degajarea aluviunilor şi a apei acumulate pe carosabil.