Codin Maticiuc dezvăluie cât a fost cea mai mare notă de plată la o masă în club. „S-a întâmplat de două ori” VIDEO

Codin Maticiuc a oferit detalii incendiare despre extravagantele sale financiare, dezvăluind cea mai mare sumă plătită pentru o masă într-un club de noapte. În vârstă de 43 de ani, producătorul filmelor Miami Bici 1 și 2 a mărturisit că a achitat o notă impresionantă în două locații de top, Saint-Tropez și Cannes.

21 nov. 2023, 16:38
Codin Maticiuc dezvăluie cât a fost cea mai mare notă de plată la o masă în club. „S-a întâmplat de două ori” VIDEO
Codin Maticiuc dezvăluie cât a fost cea mai mare notă de plată la o masă în club. "S-a întâmplat de două ori"

Codin Maticiuc dezvăluie cât a fost cea mai mare notă de plată la o masă în club. Potrivit declarațiilor făcute la podcast-ul Acasă la Măruţă, dezmăţul financiar a avut loc la faimoasele locații Nikki Beach din Saint-Tropez și la Cannes, unde atmosfera a fost întreținută și de prezența celebrului artist David Guetta. Într-o notă de extravaganță, Codin Maticiuc a plătit de două ori suma de 2.000 de euro pentru a-și hrăni pofta de distracție și lux.

Prima dată când a achitat această notă exorbitantă a fost în Saint-Tropez, iar ulterior, a reeditat experiența la Cannes cu o altă „brigadă”, suma finală achitată fiind de 10.000 de euro pentru cinci persoane. Codin Maticiuc a recunoscut că aceste cheltuieli au fost suportate de părinții săi, adăugând că nu s-a simțit niciodată stingher ca „băiat de bani gata”.

„Cea mai mare notă de plată pe care am avut-o și am plătit-o, de două ori la rând, a fost la Saint-Tropez, la Nikki Beach și încă o dată la Cannes, cu altă brigadă, brigada de la Monaco, am plătit de două ori câte 2.000 de euro. A fost nota prima dată 10.000, eram cinci  oameni. Mi s-a părut mult pentru cei care ne aud o să spună că e îngrozitor de mult și chiar este. La Cannes era David Guetta, punea muzică. Erau banii părinților mei, normal că mereu ziceau ceva”, a spus Codin Maticiuc.

Citeşte şi: Codin Maticiuc tranşează războiul dintre FCSB şi CSA. „Eu o să-i spun Steaua şi vă explic de ce!”

De asemenea, producătorul a oferit și o privire în culisele începuturilor sale în afaceri. Primul său loc de muncă a fost la compania tatălui său, unde a lucrat încă din timpul liceului. La vârsta de 33 de ani, și-a urmat însă pasiunea pentru actorie, debutând în filmul românesc „Două lozuri”, lansat în 2016. De atunci a continuat să meargă pe acest drum și a fost distribuit în mai multe pelicule și seriale de televiziune. Printre cele mai cunoscute se numără Miami Bici 1 și 2, dar și Clanul, care se difuzează la Pro TV.

Codin Maticiuc este căsătorit civil cu Ana, care i-a dăruit două fete. Partenera sa de viață mai are un băiat, Dan Mario, din mariajul anterior, în vârstă de 13 ani.