Codrin Ştefănescu: Este normal ca Mihai Tudose să se întâlnească cu ONG-urile Rezist. Suntem curioşi dacă vor putea avea dialog

Publicat: Miercuri, 27 Decembrie 2017 09:45 // Actualizat: Miercuri, 27 Decembrie 2017 09:45 // Sursa: romaniatv.net

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, afirmă într-un comunicat că nu există probleme în cadrul partidului din cauza întâlnirii pe care premierul Mihai Tudose o are programată cu reprentanţii societăţii civile pe tema legilor justiţiei.

Foto: gov.ro

Codrin Ștefănescu afirmă că,prin natura funcţiei de premier al "tuturor românilor", este normal ca Mihai Tudose să aibă dialog cu toată lumea, inclusv cu cei care critică guvernarea.

În acelaşi timp, secretarul PSD se arată neîncrezător că Mihai Tudose va putea purta un dialog cu reprezenanţiiONG-urilor.

"Referitor la întâlnirea de astăzi, dintre prim-ministrul Mihai Tudose şi reprezentanţii protestatarilor haştag Rezist şi ai ONG-urilor finanţate de Soros&comp trebuie clarificate câteva aspecte.

Mihai Tudose este premierul susţinut de coaliţia PSD – ALDE, coaliţie care a fost votată în decembrie 2016 pentru a crea o majoritate parlamentară şi a forma un Executiv care să pună în aplicare programul nostru de guvernare. Dar, în aceeaşi măsură, Mihai Tudose este prim-ministrul întregii Românii şi al tuturor românilor.

Aşa cum Mihai Tudose, împreună cu mai mulţi miniştri, a avut întâlniri cu reprezentanţii tuturor sindicatelor şi ai confederaţiilor sindicale pentru Legea Salarizării, cu reprezentanţii patronatelor şi IMM-urilor pentru Legea Prevenţiei şi Codul Fiscal, aşa cum s-a întâlnit cu reprezentanţii investitorilor străini şi ai camerelor de comerţ mixte, întâlniri care nu de puţine ori au fost destul de tensionate; aşa cum au fost ascultate doleanţele tuturor şi găsite soluţii pentru fiecare, la fel de firesc este ca Mihai Tudose să se întâlnească şi cu reprezentanţii organizaţiilor nonguvernamentale haştag Rezist şi ai ONG-urilor finanţate de Soros&comp.

Cu alte cuvinte, prin natura funcţiei sale, Mihai Tudose este obligat să dialogheze cu absolut toată lumea, indiferent dacă îi place sau îi displace, la modul personal, partenerul de dialog.

Prin urmare, nu există un cutremur în PSD din cauza acestei întâlniri de la Palatul Victoria. Din contră, atât eu, cât şi colegii mei suntem curioşi să vedem de câtă răbdare va putea da dovadă Mihai Tudose la această întâlnire şi dacă va putea să încropească un minim dialog cu reprezentanţii haştag Rezist şi ai ONG-urilor finanţate de Soros&comp.

În acelaşi sens, avem mari aşteptări ca de un comportament asemănător să dea dovadă şi Klaus Iohannis. Poate cu această ocazie, înţeleg şi cei de la Cotroceni că dl. Iohannis nu este numai preşedintele PNL, USR, Cioloş&comp şi haştag Rezist, ci şi al milioanelor de români care nu l-au votat. Şi care au votat candidatul coaliţiei PSD – ALDE. Pe aceeaşi logică „vrea – nu vrea". Pentru că aceasta este situaţia rezultată din votul democratic al românilor.

În concluzie, întâlnirea de astăzi, de la Guvern, nu are nimic scandalos în sine, ci pur şi simplu intră în firescul şi starea de normalitate pe care ne-o dorim cu toţii tot timpul în România, nu numai acum, de sărbători", a scris Codrin Ştefănescu în comunicat.

Mihai Tudose se va întâlni, miercuri, la Palatul Victoria, de la ora 11:00, cu delegaţii celor 43 de organizaţii civice care au cerut o discuţie privind legile Justiţiei şi modificările la Codurile Penale.

Citeşte şi: Mihai Tudose, dialog cu delegaţii organizaţilor civice privind Legile Justiţiei şi modificările la Codurile Penale

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8079
RON
25 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H