Codrin Ștefănescu îl pune la perete pe Orban pentru desființarea SIIJ: „O sā regreți curând toate drācoveniile! Ai devenit o slugā ieftinā!”

Codrin Ștefănescu continua seria de atacuri asupra politicienilor cu privire la desființarea SIIJ, iar de data aceasta cel vizat este Ludovic Orban, pe care îl acuză că a ajuns "o slugă".

07 iul. 2021, 16:46
Codrin Ștefănescu îl pune la perete pe Orban pentru desființarea SIIJ: „O sā regreți curând toate drācoveniile! Ai devenit o slugā ieftinā!”

Codrin Ștefănescu

este extrem de revoltat din cauza deciziei de desființare a SIIJ, iar cel pe care a decis să-l scoată drept țap ispășitor în acesat situație este chiar Ludovic Orba. Fostul secretar general al PSD îl atacă dur pe Orban, pe care îl avertizează că desființarea SIIJ va genera abuzuri la nivel înalt. Ștefănescu consideră că Ludovic Orban sprijină această inițiativă, chiar dacă liderul PNL însuși a fost nevoit să suporte abuzuri. Fostul membru PSD este de părere că Orban și-a pierdut orice principiu și demnitate și îl numește „o slugă”.

„Māi, Ludovice! O sā regreți curând toate comicāriile și drācoveniile pe care le-ai susținut! Asta cu desfintarea SIIJ e bomboana pe colivā! Toate abuzurile și nenorocirile din trecutul apropiat urmeazā sā se repete! Uitā-te la ultimul interviu al judecătoarei Dana Gîrbovan. Despre dosare create la comandā, despre magistrați terorizați, despre oameni nevinovați distruși de cālāi fārā milā! Ai uitat prin ce-ai trecut chiar tu? Cā ai fost nevoit sā sari in piațā alāturi de reziști, sā stai in genunchi in fața Codruței, doar ca sā scapi? Ai devenit o slugā ieftinā, Ludovice! Iar slugile plātesc întotdeauna foarte scump. Ia exemplul lui Zgonea, lașule!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu îl elogiază pe Adrian Năstase

Codrin Ştefănescu

a publicat miercuri pe Facebook un mesaj prilejuit de ziua de naştere a lui Adrian Năstase, fostul premier din partea PSD împlinind 71 de ani. „Astăzi împlineşte 71 de ani! Un om extraordinar, inteligent şi curajos. Care a înfruntat cu demnitate toate abuzurile la care a fost supus în ultimii ani. Îl iubesc enorm şi sunt onorat că-i sunt prieten! La mulţi ani, Adrian Năstase!”, a scris Ştefănescu pe platforma de socializare.

Anul trecut, Codrin Ştefănescu postase cu acelaşi prilej un mesaj relativ similar, în care declară că „îl iubeşte” pe Năstase.

„Astăzi împlineşte 70 de ani! Un om extraordinar, inteligent şi curajos. Care a înfruntat cu demnitate toate abuzurile la care a fost supus în ultimii ani. Îl iubesc enorm şi sunt onorat că-i sunt prieten! La mulţi ani, Adrian Năstase!”, a scris Ştefănescu, într-un mesaj pe Facebook.