Codrin Ştefănescu, miştouri în rafală la adresa mişcării #rezist: „Cum o mai duceți? Nicio luminiță în Piața Victoriei, acum că aveți ratele de trei ori mai mari decât pe vremea lui Dragnea?”

Situaţia din ce în ce mai grea a românilor împovăraţi de preţurile care cresc de la o zi la alta l-a determinat pe Codrin Ştefănescu să îndrepte un deget acuzator către mişcarea #rezist care l-a vrut jos pe Liviu Dragnea cu orice preţ.

06 iun. 2022, 16:13
Codrin Ştefănescu, miştouri în rafală la adresa mişcării #rezist: „Cum o mai duceți? Nicio luminiță în Piața Victoriei, acum că aveți ratele de trei ori mai mari decât pe vremea lui Dragnea?”

Fostul secretar general al PSD a lansat un tir de ironii amare către reziştii care au crezut că fără PSD şi fără Dragnea ţara o va duce mai bine.

Reziștilor, cum o mai duceți? Cu robor-ul la maxim și cu ratele la bănci de 3 ori mai mari decât pe vremea lui Dragnea? Cu amenințarea guvernului vostru că nimeni nu scapă fără să plătească? Nimeni in stradă? Nici o luminiță in Piața Victoriei? Nu se mai tăvălește nimeni pe jos, nici o criză de isterie, nici măcar un “jos guvernul” timid? Vai de capul vostru de spālati pe creier și fraieriți de manipularea securistoidă! Voi chiar meritați ceea ce vi se întâmplă!„, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Codrin Ştefănescu este unul dintre foarte puţinii foşti pesedişti care i-au mai rămas fideli lui Liviu Dragnea. După eliberarea lui Dragnea, cei doi au pus bazele unui nou partid, Alianţa pentru Patrie.

Citeste si Irina Tănase se consolează în braţele unui miliardar după despărţirea de Dragnea. Acesta s-a iubit şi cu Ana Lesko

Nu este un partid naţionalist, nu este un partid radical, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, nu este un partid anti-european sau anti-atlantic. Dimpotrivă. 

Codrin mi-a zis că el simte nevoia să sprijine apariţia unui nou partid, un partid care să nu mai fie măcinat de compromisuri interne, de oameni care n-au curaj, de acoperiţi, de oameni infiltraţi, de tot felul de interese împletite care până la urmă distrug un partid sau îl lasă acolo unde trebuie să fie, 20%, ca să fie mai multe.

Şi am zis că sunt de acord şi îl sprijin cu tot ceea ce ştiu eu, cu toată experienţă mea politică şi administrativă, economică, să se întâmple acest partid. Şi a găsit mai mulţi prieteni de-ai lui, patru oameni obişnuiţi dar cu curaj care au devenit membri fondatori la acest partid, Codrin neimplicându-se de la început în documente pentru a nu risca ca undeva pe parcursul procedurilor să se blocheze. Astfel încât partidul s-a înfiinţat şi se numeşte Alianţa pentru Patrie”, afirma Dragnea la momentul înfiinţării noii formaţiuni.

Citeste si Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina: „Mizerii, bârfe şi prostii”