Colindător înjunghiat în spate de o femeie care îl invitase în casă

Un colindător din Brăila a fost atacat cu cuțitul în seara de Crăciun. Acesta a fost înjunghiat cu un cuțit în spate de o femeie în casa căreia intrase pentru a o colinda. Tânărul a reușit să sune la 112 pentru ajutor și a ajuns la spital în stare foarte gravă.

26 dec. 2022, 21:44
Colindător înjunghiat în spate de o femeie care îl invitase în casă

Băiatul în vârstă de 19 ani a fost invitat de femeie și familia acesteia în interior. După ce i-a colindat aceasta l-a așezat la masă și i-a dat un pahar de alcool în semn de mulțumire.

Totul s-a întâmplat pe 25 decembrie, în jurul orei 21:45, în comuna Racovița.

Se pare că băiatul de 19 ani a fost la colindat în localitate, iar o familie l-a invitat și în casă pentru a-l cinsti cu un pahar de alcool.

După ce au băut, la plecare, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de alcool, femeia de 45 de ani, concubina proprietarului imobilului, l-a înjunghiat pe colindător, lovindu-l în spate cu un cuțit.

Tânărul a sunat la 112 și a cerut ajutor, fiind transportat de urgență la spital. Poliţia a deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Citeşte şi: Şoferul grec care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii, cercetat pentru ucidere din culpă. Bărbatului i s-a ridicat dreptul de a conduce în România