Combină o lingură de ulei de măsline cu zeamă de lămâie, iar rezultatele vor fi spectaculoase. Trucul minune pe care trebuie să-l încerci

O lingură cu ulei de măsline amestecată cu zeamă de lămâie face minuni. Acest truc te ajută să-ţi hidratezi mâinile fără să mai apelezi la cremele din comerţ.

14 nov. 2021, 08:47
Combină o lingură de ulei de măsline cu zeamă de lămâie, iar rezultatele vor fi spectaculoase. Trucul minune pe care trebuie să-l încerci

Combină o lingură de ulei de măsline cu zeamă de lămâie, iar rezultatele vor fi spectaculoase. Acest amestec are efecte magice pentru mâinile tale.

Combină o lingură de ulei de măsline cu zeamă de lămâie. Trucul care face minuni

Vă prezentăm o soluţie simplă şi ieftină pentru a avea mâinile cât mai hidratate şi catifelate. Este timpul să renunţaţi la cremele din comerţ şi să vă faceţi propria cremă din două ingrediente banale, pe care oricine le are în bucătărie.

Aveţi nevoie de o lingură de ulei de măsline şi de câteva picături de zeamă de lămâie. Amestecaţi aceste două ingrediente, după care aplicaţi soluţia pe mâini şi masaţi uşor. Lăsaţi să acţioneze timp de 15-20 de minute, după care clătiţi mâinile cu apă caldă.

Citeşte şi O linguriţă de miere amestecată cu bicarbonat face minuni. Rezultate miraculoase în doar zece minute

Cum să-ţi faci acasă propria cremă hidratantă pentru faţă

Aveţi nevoie de patru linguri de unt de shea și două linguri de unt de cacao (vă vor ajuta la catifelarea, calmarea iritațiilor și hidratarea pielii), opt linguri de ulei de migdale (crește capacitatea inflamatorie a cremei) și o lingură de ulei de ricin sau miere.

Mod de preparare

Topiţi cele două unturi într-o oală, la foc mic, apoi adăugaţi restul ingredientelor şi amestecaţi bine. Puneţi amestecul într-un borca şi lăsaţi-l să se răcească. Folosiţi crema doar după ce s-a răcit.

Aplică amestecul o dată la două zile pe față.

Citeşte şi Iată motivul pentru care nu e bine să mănânci multe murături. Este coșmarul tuturor româncelor!