Compania Digi RCS-RDS renunţă la platforma de streaming HBO GO în favoarea HBO Max. De când intră în vigoare schimbarea

Clienții RCS&RDS nu vor mai avea acces la serviciul de setraming HBO GO începând cu data de 8 martie. Acesta va fi înlocuit, însă, cu HBO Max.

07 mart. 2022, 23:46
Compania Digi RCS-RDS renunţă la platforma de streaming HBO GO în favoarea HBO Max. De când intră în vigoare schimbarea

Digi RCS-RDS România renunţă la HBO GO începând cu 8 martie 2022, dată la care, în grila de programe, va intra HBO Max. Abonamentul va costa 4,99 euro/lună, iar cei care se vor abona între 8 și 31 martie 2022 vor beneficia de un discount pe întreaga perioadă contractuală de 33%, adică până la 3,3 euro.

De câteva ore secțiunea HBO GO din aplicația Digi Online a fost eliminată, astfel că actualii abonați nu mai pot vedea conținut video sub această formă. Nu este foarte clar încă dacă după lansarea din 8 martie va apărea secțiunea HBO Max în Digi Online.

HBO Max va înlocui HBO GO în browser, pe telefon, televizor și tabletă

Astfel, HBO Go va dispărea complet, indiferent dacă sunteți sau nu abonați ai acestei rețele. Aceasta deoarece HBO Go devine HBO Max începând cu 8 martie.

Abonații TV care au abonament pentru canalele de televiziune HBO nu vor fi afectați, aceștia putând să urmărească în continuare cele trei canale. În plus, vor avea acces și la HBO Max.

Clienții abonați la HBO prin Digi RCS-RDS vor putea să acceseze în continuare serviciul de streaming. De asemenea, HBO Max nu va implica noi costuri pentru toți abonații, ci doar pentru cei care nu sunt abonați la HBO prin intermediul televiziunii clasice, anunţă gadget.ro.

Ce diferență este între HBO GO şi HBO Max

HBO Max va fi disponibil la un preț considerabil mai mic față de celelalte platforme de streaming. Printre ofertele de la lansare se-numără și un abonament de un an.

Citeste si România TV, cel mai urmărit post de televiziune în prime time în 2021

HBO Max este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale şi titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri. Suntem încântaţi să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte ţări din Europa şi nu numai”, a precizat Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA

Comparativ cu versiunea anterioară, noua platformă va avea opțiunea de a adăuga până la cinci profiluri diferite, alături de posibilitatea de vedea filmele la o rezoluție 4K. Față de serviciul anterior, HBO Max are o interfață mult mai „user-friendly” şi mai multe funcții complet ignorate de versiunea GO. HBO Max are 5 profiluri, 3 streamuri simultane şi un număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament.

HBO Max este disponibil acum în 61 de teritorii din America şi Europa.

Citeste si Bombă pe piaţa media! Apar încă două posturi TV în România: telespectatorii le-au cerut în grilă!