Companie de jocuri video dată în judecată, după ce doi copii au sărit de pe o clădire pentru a vedea dacă mor sau revin la viaţă

O companie de jocuri video a fost dată în judecată după ce doi copii s-au aruncat de pe o clădire pentru a vedea dacă mor și vor reveni la viață precum personajele din jocurile lor preferate, informează Gandul.ro.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 16:07
Companie de jocuri video dată în judecată, după ce doi copii au sărit de pe o clădire pentru a vedea dacă mor sau revin la viaţă

Copiii, de 11 și 9 ani, au devenit dependenți de Mini World și Game of Peace, două jocuri care au devenit foarte populare în China în urma răspândirii pandemiei de COVID-19.

Petreceau în jur de opt ore pe zi jucându-se, iar pe 22 martie, cei doi au sărit de pe blocul în care locuiau, înalt de aproximativ 15 metri, doar pentru a vedea daca vor reveni la viață, precum personajele din jocuri.

„Am vrut să vedem dacă putem să zburăm sau să revenim la viață. În jocurile video nu mori niciodată, oricât de des ai cădea”, a spus copilul în vârstă de 11 ani.

Micuții au fost internați în spital timp de mai multe săptămâni și au fost supuși mai multor intervenţii chirurgicale, după ce au suferit mai multe răni și fracturi de oase.

Companiile producătoare ale jocurilor nu au acceptat să fie răspunzători pentru accident.

Citeşte şi: Mircea Badea îl ironizează pe Bendeac, după ce a declarat că a avut COVID 19: „Şi eu am avut holeră şi ebola. De două ori”