Concluzie ŞOCANTĂ după un accident GROAZNIC. Tinerii MORŢI erau aproape de comă ALCOOLICĂ

Tinerii care au murit acum câteva zile în judeţul Buzău, după ce au intrat cu maşina în vitrina unui magazin, erau aproape de comă alcoolică. Acestea sunt concluziile anchetei, în urma căreia s-a mai stabilit că moartea celor doi a survenit instantaneu, în urma impactului violent.

RomaniaTV.net
13 feb. 2014, 10:32
Concluzie ŞOCANTĂ după un accident GROAZNIC. Tinerii MORŢI erau aproape de comă ALCOOLICĂ

Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi tineri aflaţi în maşină au murit pe loc. Potrivit România TV, medicii au stabilit că leziunile suferite de aceştia erau incompatibile cu viaţa. mai mult decât atât, legiştii au stabilit că cei doi tineri, cu vârste de de 19 şi, respectiv, 24 de ani, erau în stare avansată de ebrietate.

Citeşte şi Accident CUMPLIT cu doi morţi, surprins de camere, la Buzău. Maşina a intrat cu viteză în magazin VIDEO

Şoferul era aproape de comă alcoolică, legiştii stabilindu-i o alcoolemie de un gram/litru alcool în sânge. Cumplitul accident s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Mărăcineni, din judeţul Buzău.

Şoferul, Nicolae Vasile, absolvise în anul 2012 cursurile Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice, era specializat în ingineria sudării şi lucra la o fabrică din Buzău. El şi prietenul său, Robert Pană, care absolvise în 2013, Liceul Tehnologic „Costin Neniţescu”, se întorceau de la o discotecă din localitatea Berca, însă în localitatea Mărăcineni şi-au pierdut viaţa. Maşina, un Fiat Albea, s-a izbit violent de un gard de beton, după care a ricoşat în vitrina unui magazin.