Concurentul fără degete, care a făcut juraţii MASTERCHEF să plângă, are o POVESTE EMOŢIONANTĂ

MASTERCHEF: Prima ediţie a noului sezon "MasterChef" a adus cu ea şi o premieră: singurul concurent din istoria show-ului care a reusit sa ii impresioneze pana la lacrimi pe toti trei juraţi.

RomaniaTV.net
20 mart. 2014, 12:36
Concurentul fără degete, care a făcut juraţii MASTERCHEF să plângă, are o POVESTE EMOŢIONANTĂ

MASTERCHEF. Cu o poveste impresionanta si un preparat simplu, dar corect gatit, Dorin Stan si-a condimentat cu multa emotie prezenta in fata Chefilor. Drumul lui Dorin Stan pana la obtinerea sortului nu a fost, insa, unul usor, asa cum poate parea. Juratii au fost reticenti la prima vedere si la auzul ingredientelor pe care le contine „prajitura casnica” prezentata de aspirantul la titlul de „MasterChef”.

Dorin Stan este un tehnician din Stefanesti, in varsta de 46 de ani, care i-a cucerit intr-un final pe cei trei jurati „MasterChef” cu un preparat simplu, dar cu poveste si realizat corect: prajitura cu bulion!

Dorin a gatit prima oara in copilarie, cam de la varsta de 7 ani, cand a facut impreuna cu o vecina o coca pentru clatite, pe care insa au aruncat-o pentru ca nu a fost deloc reusita. Este casatorit de 24 ani, iar sotia sa lucreaza ca tehnician calitate si au impreuna un baiat in varsta de 18 ani.

La 17 ani Dorin s-a angajat ca lucrator pe o freza, desi visul sau era sa lucreze in bucatarie. Dupa numai o luna de la angajare, Dorin a avut un accident in care si-a pierdut policele si indexul mainii drepte.

„Noi suntem o familie vesela si primitoare, cu multi prieteni. Modul meu de a gati si preparatele delicioase ii atrag oricum pe toti si mereu vor si la pachet. La ultimul Craciun am facut pentru prima data cozonaci atat de buni, incat colegii fiului meu l-au declarat „cozonacul suprem”. O prajitura la care toti se aboneaza este savarina, pe care de aceste sarbatori am facut-o necontenit timp de trei zile, pentru toti prietenii si rudele, peste 300 de bucati”, a mai precizat Dorin, potrivit cancan.ro.

MASTERCHEFDin 18 martie, in fiecare marti de la ora 20.30, juratii celui mai tare show culinar cauta un nou „MasterChef”: suspecti de talent gastronomic sunt multi, insa numai unul va reusi sa ii convinga ca merita trofeul si aprecierile lor.