Condamnări bombă în dosarul vedetelor mutilate de un estetician celebru. Ce au decis judecătorii

Condamnări bombă în dosarul vedetelor mutilate de un estetician celebru. Medicul Renert Gad a fost achitat, în timp ce judecătorii au decis ca alte două doctorițe care au fost implicate în caz să fie condamnate la închisoare.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 14:09
Condamnări bombă în dosarul vedetelor mutilate de un estetician celebru. Ce au decis judecătorii

Sentinţa vine la zece ani de când o pacientă a murit în urma unei operații chirurgicale la sâni. La scurt timp după intervenţie, tânăra a intrat în comă, după care s-a stins.

Cazul a ajuns în instanță. Au fost multe termene de judecată şi iată acum, la atâţia ani distanţă avem şi deciziile. Medicul Winetou, așa cum e cunoscut în rândul vedetelor a fost achitat, în schimb, cele două doctorite Camelia Giuroiu şi Rodica Creţulescu au fost condamnate la închisoare.

Citeşte şi: Monica Bîrlădeanu, părăsită de iubitul estetician. Winnetou, surprins cu o domnişoară în tandreţuri

Magistrații au decis pentru Giuroiu Camelia pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă , însă pedeapsa este suspendată pe un termen de încercare de 5 ani.

În cazul doctoritei Cruțescu Rodica, magistraţii au decis pedeapsa de doi ani şi şase luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, însă nici ea nu va merge la închisoare, dar în următorii patru ani şi jumătate nu are voie să mai facă nicio abatere. În plus, trebuie să plătească despăgubiri de zeci de mii de euro.

Medicul israelian a afirmat de la bun început că nu se simte vinovat de eşecul operaţiei pentru ca el a fost doar a doua mână.

Renert Gad, client fidel al „Regelui bordelurilor”

Renert Gad, celebrul estetician, a recunoscut în faţa procurorilor că a fost client fidel al „Regelui bordelurilor”, Efim Podval, care deţinea mai multe astfel de stabilimente de lux. Renert Gad plătea pentru prostituate sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei, aşa cum arată documentele din dosarul lui Podval, care s-a judecat mai întâi la Judecătoria Sectorului 1 şi apoi la Curtea de Apel Bucureşti.

Martorii au precizat că s-au deplasat în repetate rânduri la cele două locaţii, plătind de fiecare dată pentru servicii sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei”, se arată în documentele din dosarul lui Efim Podval, zis „Fima”.