Condamnat la 150 de ani de închisoare, Bernard Madoff, ESCROCUL SECOLULUI, are ZILELE NUMĂRATE

Bernard Madoff, autorul celebrei scheme de investiţii Ponzi, cu ajutorul căreia a escrocat zeci de mii de persoane adunând suma uriaşă de peste 65 de miliarde de dolari, este grav bolnav şi zilele îi sunt numărate. Aflat în închisoare, unde ispăşeşte o pedeapsă de 150 de ani de închisoare, el a suferit un atac de cord şi suferă de cancer la rinichi.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 21:44
Condamnat la 150 de ani de închisoare, Bernard Madoff, ESCROCUL SECOLULUI, are ZILELE NUMĂRATE

Bernard Madoff are 75 de ani şi, după ce escrocheria lui numită schema Ponzi, o schemă de investiţii de tip piramidal înfiinţată în anii ’90, în valoare de 65 de miliarde de dolari, a ieşit la iveală în 2008, a fost judecat pentru înşelăciune şi condamnat la 150 de ani de închisoare. 

Postul de televiziune CNBC a relatat în urmă cu o lună că Madoff a suferit un atac de cord  şi a fost dus de urgenţă şi internat în spital, apoi adus din nou în închisoarea federală din Carolina de Nord, unde îşi ispăşeşte pedeapsa.

Acum, presa americană a relatat că Madoff suferă şi de cancer la rinichi, de gradul IV şi face dializă. În acest stadiu al bolii sale, el nu  ar mai avea mult de trăit.

Citeşte şi Cu 2 MILIARDE de dolari, o bancă poate SCĂPA de justiţie în CEA MAI MARE ESCROCHERIE din istoria SUA

Bernard Madoff, fostul „titan de pe Wall Street”, aşa cum l-a descris presa, a păcălit timp de aproape două decenii clienţii bogaţi, cărora le-a cerut să investească bani în schema sa, promiţându-le câştiguri uriaşe prin cea mai amplă schemă piramidală descoperită vreodată.

Între clienţii păcăliţi de el figurează o serie de celebrităţi din toate mediile, miliardari, fonduri de investiţii şi asociaţii non profit.