Confesiunile Tinei Drip, după ce a pierdut sarcina: „Mă gândesc că Dumnezeu m-a ferit de o problemă”

Tina Drip, o cunoscută influenceriță și cântăreață de muzică de petrecere, a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a pierdut prima ei sarcină. Tânăra spune că nu și-a pierdut speranța că va deveni mamă.

30 ian. 2024, 20:11
Confesiunile Tinei Drip, după ce a pierdut sarcina: „Mă gândesc că Dumnezeu m-a ferit de o problemă”
Confesiunile Tinei Drip, după ce a pierdut sarcina: „Mă gândesc că Dumnezeu m-a ferit de o problemă”

Viața Tinei Drip s-a schimbat radical în ultimii ani. Influencerița s-a căsătorit cu bărbatul cu care era într-o relație de doi ani și jumătate, și-a întors fața către Dumnezeu și a renunțat la multe dintre viciile ce o făceau să se simtă incompletă. Ea ș-a dorit foarte tare să devină și mamă, însă lucrurile nu au funcționat așa cum a anticipat.

Citește și: Carmen de la Sălciua, adevărul despre sarcină. Artista nu s-a mai putut abține și a dezvăluit ce se întâmplă: „Vreau să vă lămuresc”

Confesiunile Tinei Drip, după ce a pierdut sarcina

Tina Drip și-a schimbat viața radical. A încercat să devină mamă, însă destinul a decis că nu este momentul ei acum. La finalul anului trecut, aceasta a pierdut sarcina ce o făcuse atât de fericită.

La finalul anului trecut am rămas însărcinată și am pierdut sarcina, aceasta nu era avansată. În ziua în care am aflat că sunt însărcinată am și pierdut această sarcina. Cred că mi-am făcut o mie de gânduri în ziua aceea. Mă simțeam diferit, eram obosită, îmi întârziase și menstruația și am hotărât să fac test. Am făcut trei, toate indicau că sunt însărcinată. A doua zi eram pregătită să merg să fac analize, însă am avut sângerări și am mers la spital. Acolo am aflat că am pierdut sarcina”, a declarat Tina Drip pentru Spynews.ro.

Influencerița este de părere că Dumnezeu a încercat, astfel, să o protejeze d eo suferință mult mai mare, pentru că oricum sarcina nu ar fi fost una sănătoasă.

Acesta a fost planul lui Dumnezu pentru noi. Mă gândesc că Dumnezeu m-a ferit de o problemă, nu văd alt motiv. Sunt copii care se nasc cu probleme… Medicii mi-au spus că această sarcină s-ar fi oprit oricum din evoluție, nu era ceva compatibil cu viața. Eu nu sunt de acord cu întreruperile de sarcină, l-aș fi păstrat orice ar fi fost”, a mai povestit Tina.

Tina Drip nu și-a pierdut speranța că va deveni mamă, ba chiar a făcut o serie de analize și se pregătește să devină din nou însărcinată.

Acum am început procesul de pregătire pentru o nouă sarcină. Am de făcut vreo 50 de analize. Mi-au dat medicii și suplimente. Sper ca din martie încolo, cu voia lui Dumnezeu și dacă El vrea să rămân însărcinată. Inițial am vrut să încercăm pur și simplu, așa cum era pe vremuri, fără ajutorul medicilor, însă acum lucrurile stau altfel”, a mai afirmat tânăra.

Citește și: Pescobar nu scapă de surprize! Afaceristul a lăsat însărcinată o tânără, dar îi cere test de paternitate. Cine este șatena focoasă care îl va face tată pentru a doua oară