CONGRES PNL. Ioan Ghişe: Îl INVIDIEZ pe domnul Iohannis. Ăştia care am luptat cu PSD am fost nişte FRAIERI

CONGRES PNL.  Senatorul PNL Ioan Ghişe, candidat la preşedinţia partidului, a declarat sâmbătă că liberalii nu trebuie să se grăbească să fuzioneze cu PDL, un partid etichetă al lui Traian Băsescu, care a tăiat salariile şi pensiile când a fost la guvernare. În plus, Ghişe a spus că îl invidiază pe "profesorul Iohannis", pentru că acei liberali care de zece ani s-au luptat cu PSD, cu PDL, au fost nişte "fraieri", iar soluţia este "derogarea".

28 iun. 2014, 09:36
CONGRES PNL. Ioan Ghişe: Îl INVIDIEZ pe domnul Iohannis. Ăştia care am luptat cu PSD am fost nişte FRAIERI

CONGRES PNL. Ioan Ghişe a criticat, în discursul său, fuziunea cu PDL, spunând că patru rânduri de alegeri au demonstrat că tot ce înseamnă ‘etichete de la Băsescu’, PDL, FC, nu poate depăşi 19% în alegeri.

„Eu ca simplu membru de partid, îl învidiez foarte mult pe domnul profesor Iohannis, din punct de vedere politic. Din întreaga mea fiinţă de membru liberal. Ştiţi de ce? Păi noi ăştia din ţară, care de zece ani ne-am bătut cu PSD, PDL, păi am fost nişte fraieri, domnule. Soluţia este derogarea. Prin derogare, prim-vicepreşedinte, prin derogare, preşedinte, prin derogare preşedinte al României. E o soluţie scurtă, la obiect”, a spus Ioan Ghise.

Ghişe a precizat că, datorită onorabilităţii sale, „Partidul Naţional Liberal, şi dacă nu face nimic în următorul an, ar creşte in credibilitate faţă de cetăţeni, dar a se asocia cu cei care au făcut rău, în opinia sa, este o greşeală strategică sinucigaşă„.

CONGRES PNL. Liberalii îşi aleg NOUA CONDUCERE. Marea miză: desemnarea PREZIDENŢIABILULUI 

„Avem o garanţie că odată fuzionaţi, nu vom face aceleaşi fapte politice ca atunci când au avut puterea?”, s-a întrebat Ghişe, adăugând: „Mă rog la Dumnezeu să vă lumineze inima în cabina de vot”.

Senatorul a arătat că democrat-liberalii „au tăiat salarii, pensii, au dublat datoria publică a ţării, au condus prin dispreţul Constituţiei şi abuz faţă de lege”.

„Astăzi suntem în faţa acestui foarte important moment. Mergem pe calea noastră spre dezvoltare, sau decidem fuziunea?”, a adăugat senatorul PNL.

„Vă cer un mandat de un singur an, şi dacă mă alegeţi preşedinte, în luna iunie anul viitor, mă angajez să aduc în faţa dumneavoastră trie seturi de documente, un statut larg dezbătut la nivelul organizaţiilor, setul de programe politice şi sectoriale care fundamentează angajarea la guvernare a unui parttid, şi cel mai impiortant, variante strategice pentru alegeriel locale şi parlamentare din 2016„, le-a cerut Ghişe delegaţilro la Congres.