Constantin Bălăceanu Stolnici, OPERAT. Vezi prima declaraţie a medicilor despre starea sa

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici a fost operat la Institutul Clinic Fundeni din cauza unor probleme de natură urologică. Medicii care s-au ocupat de el au făcut, luni dimineaţă, primele declaraţii despre starea academicianului.

RomaniaTV.net
06 ian. 2014, 07:38
Constantin Bălăceanu Stolnici, OPERAT. Vezi prima declaraţie a medicilor despre starea sa

Starea academicianului Constantin Bălăceanu Stolnici este stabilă şi nu pune probleme, a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, dr. Carmen Orban, potrivit Agerpres.

Potrivit managerului, academicianul urmează să fie externat.

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici a fost internat la Institutul Clinic Fundeni pentru probleme urologice şi a fost operat, în prezent aflându-se în postoperator.

Potrivit managerului Institutului Clinic Fundeni din Capitală, Constantin Bălăceanu-Stolnici urmează să fie externat în curând.

„Pacientul a fost reinternat pentru o reevaluare după o operaţie mai veche, pe un fond de hipertensiune arterială, starea acestuia este bună, urmând să părăsească spitalul în curând”, a declarat, pentru Mediafax, Carmen Orban.

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici a fost internat duminică dimineaţă la Institutul Fundeni, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost operat în Clinica de urologie a unităţii sanitare.

Constantin Bălăceanu-Stolnici (90 de ani) este preşedintele Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), membru al Adunării Naţionale şi al Consiliului Naţional al Bisericii Ortodoxe Române şi preşedinte al Societăţii Ateneul Român.

Constantin Bălăceanu-Stolnici s-a retras din activitatea sa de la Academia Română în decembrie 2007, după ce CNSAS stabilise, în luna august a aceluiaşi an, că acesta a făcut poliţie politică. El a fost membru de onoare al Academiei Române din 1992.