PDL, dialog doar cu prietenii VIDEO

Democrat-liberalii îşi selectează partenerii din societatea civilă cu care vor să dialogheze astfel încât partenerii de discuţie să nu fie foarte incomozi. Mai mulţi studenţi au fost surprinşi de România TV ieşind din Modrogan, de la consultările cu Teodor Baconschi, însă liderul studenţilor care au protestat în Piaţa Universităţii nu ştie absolut nimic.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 14:06

La întâlnirea pe care a avut-o prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi cu studenţii şi-au făcut apariţia mai mulţi tineri veseli, aparent, fără probleme. Dupa aproape o oră şi jumătate de discuţii, studenţii s-au ferit însă de jurnalişti, preferând să o zbughească din faţa camerelor.

Singurul care a acceptat să fie intervievat este Olivian Ştroe, de la Asociatia Studenţilor din Facultatea de Limbi Străine.

Întrebat care sunt lucrurile de care s-au plâns liderului PDL, Stroe a replicat: „Aaa… nu. Am discutat. Nu s-a plâns nimeni.”

Despre consultările de la PDL, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor, care i-a condus pe tineri în Piaţa Universităţii, Ionuţ Poenaru, nu ştie absolut nimic.

„Acum aud de la dumneavoastră. Este o mare diferenţă între reprezentanţii studenţilor şi reprezentanţii puterii. Probabil au chemat niste studenţi acolo care să spună că totul este ok.”, a spus Poenaru pentru România TV.

Totuşi, Baconschi e mulţumit de aceste consultări. „Am convenit să derulăm un calendar de asemenea întâlniri în care să ne consultăm pe iniţiative legislative, precum legea internshipului sau cum să stimulăm antreprenoriatul tinerilor sau inserţia lor mai uşoară pe piaţa muncii”, a declarat Baconschi, la finele întâlnirii.