Gestul halucinant făcut de doi părinţi. Şi-au abandonat copiii în aeroport pentru că aveau febră

Doi părinţi şi-au abandonat copiii într-un aeroport din China, din cauza coronavirusului, care a creat isterie în întreaga lume.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 11:43
Gestul halucinant făcut de doi părinţi. Şi-au abandonat copiii în aeroport pentru că aveau febră

Cel puțin 830 de persoane au fost depistate cu virusul ucigaș din China, numărul morților oficiale au ajuns la 26, majoritatea provenind din localitatea Hubei. Chiar dacă nu s-a declarat o urgenţă pentru sănătatea publică, isteria se instalează în întreaga lume, pe măsură ce se anunţă mai multe cazuri.

Un martor a povestit că a văzut cum nişte părinţi şi-au abandonat bebeluşul, pe Aeroportul Internațional Nanjing Lukou, după ce copilul făcuse febră şi nu i s-a permis să urce în avion, scrie unilad.co.uk.

În timp ce tatăl micuţului a spus că nu este bolnav, personalul nu a ţinut cont de afirmaţiile părintelui, iscându-se un real scandal la poarta de îmbarcare, timp de trei ore. Şi ceilalţi pasageri au avut de suferit din cauza situaţiei.

În cele din urmă, potrivit martorului, părinții s-au urcat în avion, lăsându-şi băieţelul cu febră, alături de fratele său, singuri la aeroport. Personalul a avut grijă de cei doi, după ce abandonul părinţilor.

Citeşte şi: Imagine şocantă. Un pacient suspect de coronavirus, izolat într-un tub de plastic. S-a anunţat posibila cauză a virusului ucigaş FOTO

Coronavirusul mortal închide sectorul turistic din China

Sectorul turistic din China este zdruncinat de extinderea epidemiei cu coronavirus, în condițiile în care peste 400 de milioane de chinezi erau așteptați să călătorească pentru Anul Nou Lunar, care începe vineri, relatează BBC.

Sectorul turistic din China, în cădere liberă în urma virusului mortal. Valorile pe bursă scad alert, companiile iau măsuri urgente. Aceasta este perioada cea mai aglomerată pentru companii aeriene şi turistice, precum şi pentru companiile turistice.

Şi totuşi, anul acesta, zborurile și rezervările la hoteluri au fost anulate, în contextul impunerii restricţiilor de călătorie şi a recomandărilor ca oamenii să stea acasă.

Multe companii aeriene au anunțat că vor restitui costul călătoriilor sau că vor permite pasagerilor să le reprogrameze gratuit.