Copii intoxicaţi în tabără. Însoţitorii le-au interzis să îşi sune părinţii să le spună că le este rău

Vacanţă de coşmar pentru mai mulţi elevi din Capitală. Aceştia s-au intoxicat într-o tabără din staţiunea Moeciu. Revoltător este ca elevii s-au simţit rău două zile din cauza mâncării, dar profesorii nu au chemat medicii. 10 copii au ajuns la spital, asta după ce un părinte a sunat la 112.

17 iul. 2014, 12:29
Copii intoxicaţi în tabără. Însoţitorii le-au interzis să îşi sune părinţii să le spună că le este rău

În tabăra de la Moeciu au plecat 300 de copii de la mai multe şcoli din Capitală, cu vârste între 7 şi 11 ani,  informează România TV. Tabăra a fost organizată de o asociaţie tuiristică, iar copii au fost însoţiţi atât de profesori, precum şi de o asistentă medicală.

Citeşte şi Boala verii: cum tratezi rapid toxiinfecţia alimentar

După ce copiilor li s-a făcut rău din cauza alimentaţiei primite nu numai că nu au primit niciun ajutor, dar le-a fost interzis să îşi sune părinţii. După 2 zile în care au fost ţinuţi în pensiune, o fetiţă a reuţit să îşi sune mama, iar aceasta a sunat din Bucureşti la ambulanţă, astefl încât fetiţa să ajungă cât mai repede la spital.

Citeşte şi Opt copii şi şase adulţi, intoxicaţi cu mâncarea de la un parastas. Toţi au ajuns la spital

Părinţii sunt revoltaţi pentru că au plătit 760 de lei pentru cele 7 zile de tabără. Părinţii mai spun că nu au primit nicio chitanţă, iar OPC spune că pensiunea nu avea autorizaţie de funcţionare. Mama fetiţei a declarat că va merge în instanţă, pentru că cineva trebuie să plătească pentru cele întâmplate.