Copil de şase ani dispărut de acasă, găsit mort în albia unui râu în Arad

Un copil de şase ani, a cărui dispariţie a fost anunţată la 112 duminică seară, a fost găsit de poliţişti decedat, în albia unui râu, în localitatea arădeană Chisindia.

03 oct. 2022, 09:20
Copil de şase ani dispărut de acasă, găsit mort în albia unui râu în Arad

Un copil în vârstă de 6 ani a fost dat dispărut de acasă duminică seara, în jurul orei 19:00. La 30 de minute de la sesizare, băiatul a fost găsit mort în albia râului Crișul Alb. Echipajul medical de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, fără rezultat însă.

Citeşte şi: Incident grav în Defileul Jiului. Un bărbat a murit după ce un bolovan i-a căzut peste maşină

„Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre dispariţia unui băieţel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă şi au pornit căutările, împreună cu mai mulţi cetăţeni din localitate. După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsufleţit al copilaşului”, a transmis IPJ Arad.

Citeşte şi: Operaţiune dramatică de salvare în Bucegi. Doi turişti au rămas blocaţi o noapte întreagă pe munte

Trupul neînsufleţit al băiatului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.